Sper ca e doar o gluma pentru ca daca e adevarat prietenul tau are mari probleme si trebuie sa se prezinte de urgenta la spital, nu sa astepte sa il elimine pentru ca nu se va intampla asta. Orice iti introduci in anus nu mai iese decat la spital! Nu e deloc de ras daca este adevarat! Exista riscul aparitiei peritonitei prin perforare si daca tu ne spui ca ii curge sange situatia nu e deloc amuzanta pentru amicul tau.
Oricine a facut asta este un mare IDIOT. a, da si SCZ daca am fost prea direct!
Doamneee ))))
Prietenul tau are probleme mintale? Inseamna ca si la bagat pana`n organe doamne iarta-ma. Spune`i sa se duca la spital de urgenta daca vrea sa mai faca lipsa mare vreodata, are nevoie sa-i faca o clisma si apoi sa treaca si sa stea de vorba cu un psihiatru, sincer vorbesc.Asa ceva nu se face mai ales un om intreg la minte.
Doamne am trait s`o aud si pe asta
Eu cred ca despre tine e vorba...Cu pixu ti-ai gasit sa te exciti.Mergi la medic mai baiatule.
Daca e o gluma, alta data spune si tu una mai putin scarboasa.
Nu eu am bagat un tampit a zis ca prin laba nu se excita si a incercat cu un PIX in cur))
Lol? Oameni eu vb foarte serios dupa ce am citit raspunsurile voastre voi credeti ca ar fi O GLUMA? si inca ceva NU este vorba despre mine si astazi ma voi duce la parintii lui sa-i povestesc... chit ca nu stiu cum sa incep dar o sa reusesc, totusi e prietenu meu si vreau sa-l ajut, multumesc pentru raspunsuri!
Mai bine te chema si zicea sa intorci tu curul pentru sex nu sa faca chestii din astea. data viitoare sper sa stii si sa va documentati succes multa bafta si distractie placuta!
Aoleo tipule am ras cu lacrimi ) e cazul sa. ti gasesti alti prieteni, cine stie ce inclinatii o avea )) take care vezi sa nu. l imiti ca dai de draq
Prietenu tau e prost la cap? cum sa isi bage pixu-n cur?
fratilor... e foarte,, amuzanta" faza si cica tu nu razi! nu vezi ca ai dat enspe mii de fete care rad?
la tine si la prietenu tau va lipseste o doaga