anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vin si eu cu o problema.
Parintii iubitei mele nu ma suporta cel putin mama ei. eu nu le-am facut absolut nimic, intre mine si ea merge perfect dar cand ajunge acasa numai certuri si scandaluri cu parintii ei, o cearta intruna si etc.
Am incercat tot, am vorbit cu mama ei, dansa a spus ca nu are nimic cu mine sau impotriva noastra dar se comporta exact pe dos. Daca o tinem asa inca putin probabil ne vom despartii pentru ca nu pot sa o las sa aiba certuri si sa planga in fiecare seara. spuneti-mi si mie parerile voastre si dati-mi un sfat. Daca nu o iubeam o lasam sa fie linistita dar na. o iubesc si ea ma iubeste.

5 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Mama ei poate nu vrea sa aiba o relatie de la varsta asta.cati ani aveti amandoi? poate ca si ea s-a maritat de tanara si a facut copil si nu vrea acelasi lucru pentru fi-sa. poate nu-i place fata ta, familia sau statutul social. poti sa o vezi mai rar, pe ascuns.intreab-o pe prietena ta ce ii zice maica-sa? o cearta ca vine tarziu, ca nu-i spune cand pleaca sau ce? cu ce nu e de acord? o sa fie bine.o sa treceti cu bine peste.stai linistit.viata va rezerva probleme mai grave.

| anonim_4396 explică (pentru Nastia):

Avem 17 ani, nu stiu ce poate sa aiba cu mine, iubitei mele ii spune ca nu are nimic cu mine doar ca nu ma poate accepta, e este cuminte nu are probleme de genu anturaj venit tarziu acasa etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai multe raspunsuri?

Răspuns utilizator avertizat