| BlueDark a întrebat:

Vine Valentine's Day si vreau sa ii fac o surpriza sotiei mele.Cadoul l-am ales,este vorba de un ceas pe care ea il viza de ceva vreme...Ce idei aveti ca sa fac ziua mai speciala? O scot in oras la restaurantul unui hotel de renume, dar nu mi se pare complet.Lipseste romantismul.As putea sa ii dau in orice zi un cadou si sa o scot in oras, nu?!

Răspuns Câştigător
| AlYouNeedToKnow a răspuns:

Deci, o suni cu câteva minute înainte ca a intervenit ceva la munca și trebuie sa mergeți la sediu amândoi, bine îmbrăcați. Tu mergi cu o ora înainte la restaurant, rezervi o masa, o împlini cu flori și ceva pe care scrie "Te iubesc ca-n prima zi". Încearcă sa pari trist, spune niște eventuale probleme, cum ca ați pierde ceva, și pune-o sa citească nu stiu ce acte ca sa nu fie atenta unde o duci. Ii zici ca înăuntru e șeful tău și nu stiu ce, și când o sa vadă masa și tot ce scrie pe ea, o sa fie uimita. Ar fi genial pentru ea sa faci chestia asta happy și Primești și tu desert la finalwinking

| BlueDark explică (pentru AlYouNeedToKnow):

laughing Partea cu desertul la dinal mi-a placut laughing
Ok...Deci...Lucram in acelasi domeniu, la ceeasi institutie si deja am gasit o scuza plauzibila.
Imi place foarte mult ideea ta. Sper doar sa scap viu din toata chestia asta, macar pana isi da seama laughing

Final*

| AlYouNeedToKnow a răspuns (pentru BlueDark):

Haha laughing spoooooor

laughing O sa am nevoie.

4 răspunsuri: