Nu are foarte mare importanță ce organe genitale are persoana aceea, ci ce *identitate* sexuală are. Adică dacă își dorește să fie într-o relație cu un bărbat. Dacă da, atunci pentru mine personal - în cazul că persoana aia (indiferent cum arată „pe dinafară") mă atrage - nu ar fi o problemă. Dar trebuie să ții cont că eu sunt bisexual. Deci aș putea să spun că am un oarece avantaj.
Ar trebui să definești clar ce înțelegi prin transgender.
Dar ca idee, de ce nu?
Sunt multe pers care inca nu au toate operatiile facute si de exemplu un baiat care arata perfect normal poate avea organe de fata si invers. pentru aceste pers nu e usor sa si gaseasca pe cineva.tu de exemplu daca esti hetero ai fi cu un baiat ce are organe sexuale de fata?
Are sens avand in vedere ca esti bisexual daca te ar fi atras doar pers de gen opus cu siguranta nu erai atras.E interesant cum si pers bisexuale nu au nmc impotriva cu pers trans ma asteptam doar persoanele pansexuale sa fie atrase de transgenderi si pers inter s, a, m, d.Multumesc pentru opinia ta!
Nu are foarte mare importanță ce organe genitale are persoana aceea, ci ce *identitate* sexuală are. Adică dacă își dorește să fie într-o relație cu un bărbat. Dacă da, atunci pentru mine personal - în cazul că persoana aia (indiferent cum arată „pe dinafară") mă atrage - nu ar fi o problemă. Dar trebuie să ții cont că eu sunt bisexual. Deci aș putea să spun că am un oarece avantaj.
Nu e o preferință, dar nu exclud dacă tipul și-a schimbat și organele sexuale.
Adică nu m-ar deranja că ea a fost un el, cât faptul că ea are o măciucă.
De ce?
Deoarece vorbind de o relație amoroasă, sexul e inevitabil.
Sigur. Eu nu vad diferența între o persoana cisgender sau Transgender când e vorba sa fi într-o relație cu ei