Buna, eu am 22 ani si sotul 37, si ii zic asa ca nu imi place ca o facem rar, Inainte de căsătorie de 3 ori pe zi, zilnic. Acum la 2 zile. De 2-3 ori pe săptămână. El zice ca e obosit de la munca. Dar si eu lucrez si nu fac ca el. Nu sunt căsătorită de mult timp, si o perioadă nu de mult, nici nu ne-am vazut 6 luni. Ca lucrează in străinătate. Deci nu stiu, chiar si eu ma intrebam ce are. Si mă enervează comportamentul lui. Si nu ma baga in seama, numa sa te puna la munca le trebuie dupa căsătorie! Ce sa faci...
Ai uitat să spui ce vârstă ai. Eu aș vrea să se întâmple așa des...
Dar am trecut deja de 60.
Vezi tu, chestia asta cu frecvența raporturilor sexuale într-un cuplu e extrem de relativă, chiar și când vorbim despre un singur cuplu, nu despre mai multe.
Amu no.....doar nu ai vrea zilnic până la 100 de ani.
Viața nu e doar despre momentele intime! Bucură-te că te iubește, că te-a luat de nevastă, că o să-ți facă copii. Restul... pierdere de timp!
4-5 zile plus-minus nu este foarte rar dar nici foarte des, este moderat parerea mea, si mie mi se intampla sa o facem la 2-3 zile cam asa eu si cu partenerul meu dar momentan nu am mai facut-o de 4 luni ca nu pot sa vin in tara
Hmmm... miroase a menaj-a-trois
No way! Sunt fidela in relatie! Nu pot sa vin in tara din cauza pandemiei pentru ca nu vreau sa intru in carantina asta este unul dintre motive dar nu vreau sa intru in mai multe detalii asa ca esti liber sa crezi ce vrei nu ma deranjeaza.
Nu la tine ma refeream.
Ci la partener...
Eu sper ca nu il cunosc prea bine si nu cred ca mi-ar face asta, am incredere in el.O zi frumoasa!
E vorba de o perioada lunga in care e statut.
Vine relaxarea intr-o saptamana in Romania.
Mai sunt si altele statute.
O dată la 4-5 zile? Adică odată sau de 2 ori pe saptamana? și la mine e cam la fel dar suntem căsătoriți de 6 ani și avem 2 copii micuți asa ca nu mi se pare rau, eu sunt obosită cu copii, el de la munca si facem cand prindem timp.dar fiecare cum simte.
Eu cu al meu sot, o facem de 2-3 ori pe saptamana, sau si mai mult, si suntem casatoriti de doar 2 luni, dar cu o relatie mai lunga in spate.Mie uneori cand se ajunge sa facem de 2 ori pe saptamana mi se pare rar.Dar si sa o faci in fiecare zi nu e ok parerea mea.
anonim_4396 întreabă: