Un bărbat şi o femeie nu pot fi doar simpli prieteni. Unul din ei îşi doreşte întotdeauna ceva mai mult de la celălalt.
De ce gay si de ce femeie?
Ar functiona daca s-ar considera ca frati. Taboo-ul incestului isi face cel bine treaba.
Da, poate exista, evident.
Într-o relație contează și aspectul destul de mult, chimia dintre două persoane pe când într-o prietenie nu se ține cont de asta. Așa văd eu lucrurile pentru că am prieteni băieți cu care mă înțeleg excelent, dar cu care nu m-aș vedea alături de ei pentru că nu mă simt atrasă de fizicul lor cât să-mi doresc o apropiere mult mai mare.
Si ce daca au ambii sunt intr-o relatie, asta inseamna ca pot sa fie amici fara sa iasa complicatii?
Arata cum nu te-ar putea atrage pe tine.
Se comporta cum nu te poate atrage.
Si ii vezi ca pe niste amice de ale tale.Cam asa.
Nu ca barbati/baieti.
Păăi, dacă sunt într-o relaţie ok, se presupune că pot fi amici şi fără ca tipa să-l considere gay sau să-l vadă ca pe o femeie.
Sau nu despre asta era vorba?
Intrebarea initiala e :
"Voi credeti in relatia de prietenie (amicitie) dintre un baiat si o fata?
"
-apoi am zis de ce cred asta.
Se intampla asta doar cand fata de care iti place, are alt gen de baiat de care e atrasa, etc.Incearca sa gasesti pe cineva care sa fie genul tau iar tu sa fi genul ei.
Nu-i plac cadourile de genul.
Plânsul face bine, eliberează omul de stres şi nervi.
Plansul face bine, dar depresia/supararea mno.
Uite, nici asta nu e bun?
http://www.cofetariilegeorgi.ro/......icasso.jpg
Pr... Prăji... PRĂJITUURRRĂĂĂĂĂ? Mooooor, draga de ea, ce frumos aratĂăăă. ( :X :X
Păi nimeni nu e depresiv pe aici, nu?