Nu. De ce s-ar intampla asta. Oricum ai un avantaj: termini mai greu. Femeie trebuie rasfata in pat. Daca barbatul se termina nu mai e nimic dupa.
La dus tragi pielea aceea si te speli cu sapun. In timp (niste ani si odata cu viata sexuala) vei vedea ca nu va reveni. Glandul nu se va reacoperi.
Daca vrei sa ma mai inteebi ceva scrie-mi. Iti raspund.
Cei care au penisul circumcis (taia imprejur) il tin tot timpul decalotat, ca nu mai au pielita care sa-l acopere.
Circumcizia este o practica religioasa la arabi si evrei dar si una medicala, pentru baitetii care se nasc cu fimoza si ulterior sufera o operatie de circumcizie.
Eu, il tin acoperit de pielita care-l inconjoara. Este bine sa fie acoperit pentru ca nu se usuca capul si nu prroduce usturimi neplacute
Nu. De ce s-ar intampla asta. Oricum ai un avantaj: termini mai greu. Femeie trebuie rasfata in pat. Daca barbatul se termina nu mai e nimic dupa.
La dus tragi pielea aceea si te speli cu sapun. In timp (niste ani si odata cu viata sexuala) vei vedea ca nu va reveni. Glandul nu se va reacoperi.
Daca vrei sa ma mai inteebi ceva scrie-mi. Iti raspund.
Cred că este ok cum îți place.
Degeaba știi sau vezi cum o țin alții, poate ție nu îți place.