| Ionut2210 a întrebat:

Salut.Voi scrie mult, si nu am pretentia neaparat ca sa cititi, mai mult caut sa ma descarc. Sunt zic eu un baiat normal, am 22 de ani, am licenta anul asta, ma comport normal si imi vad de treaba mea, lucrez..am un job normal ca toti oamenii normali. Problema mea consta insa in relatia mea cu cei din jur. Am o iubita de aproape 6 ani de zile. Toate bune si frumoase, pana acum vreo doi ani, cand ea a inceput sa se schimbe total(totodata atunci au inceput si problemele mele). Acum cam 2 ani de zile, iubita ema a inceput sa aiba probleme, nu stiu de ce natura, dar: Dintr-o data, fara sa sufere de vreo boala ceva, a inceput sa spuna ca vede demoni, si tot felul de aratari, si ca vor sa o i-a in Iad. Am fost langa ea, m-am mutat cu ea, stateam ori cu ea, ori tineam elgatura prin sms, sau la telefon aproape tot timpul. Apoi lucrurile s-au inrautatit, a inceput sa spuna ca vorbeste cu un anume Iosif, care este un fel de inger bun, care o ajuta sa scape de demoni. Atunci am crezut ca este cazul sa le spun parintilor ei, si am mers la doctor. Dupa indelungi sedinte cu psihologi si psihiatri si o gramada de teste, devenise slabita, palida, trista, nu stiam ce sa mai fac. Toti medicii la care am fost cu ea au spus ca nu sunt nici cele mai mici semne ale unei boli mintale. La cateva zile, am lasat-o numai 5 minute singura..si cand m-am intors, stupaore..isi taiase venele de la mana dreapta cu o lama. Am fugit repede la spital si a fost salvata. Dupa ce s-a externat, a inceput sa discute pe yahoo messenger cu diverse persoane care culmea il cunosteau pe acest Iosif.Am incercat si eu sa dau de acest Iosif, nu am reusit. Apoi totul a inceput sa devina din ce in ce mai ciudat. Se purta din ce in ce mai ciudat, nu mai vorbea cu mine, discuta doar cu persoanele care il cunosteau pe acest Iosif. Intr-o zi a plecat de acasa, spunand ca merge la cumparaturi. Mi-a parut ciudata comportarea ei, asa ca m-am dus dupa ea. A mers pana la un bloc din apropiere si s-a intalit cu un baiat. Au intrat in scara. M-am dus dupa ei. Soc.ii facea sex oral tipului. Nu am zis nimic, m-am retras si am asteptat-o acasa. Eram trist si suparat, ca ma inseala. Insa soc si mai mare. Imi zice senina ca a facut asta pentru ca sa ajute nu stiu ce prietena, pentru ca asa i-a zis Iosif. Am incercat din nou sa dau de Iosif. Am gasit un id de messenger. Am intrat si l-am injurat de toti ranitii si familia lui. Imi raspundea evaziv, fara sa injure si se comporta civilizat ( e un nebun ciudat). I-am zis sa nu mai discute cu Iosif, si mi-a zis ca daca nu mai face asta o sa o ia demonii in iad, si ca se omoara daca nu o mai las sa vb cu el. Apoi la o saptamana, ma trezeste din somn, si imi spune ca trebuie sa vorbim. Venise o fata pe la noi in vizita, nu o cunosteam. imi spune ca trebuie sa fac sex cu ea, ca asa a zis Iosif ca trebuie. Izbucnesc nervos si plec din casa. Apoi a incercat iar sa se sinucida, a inghitit peste 50 de pastile. Simteam ca innebunesc si am inceput sa vorbesc cu o colega de la facultate. I-am spus tot. Devenise cea mai buna prietena, la care reuseam sa ma descarc. O apreciam mult si tineam la ea. Dupa un timp, insa, parca mi-a dat cu cerul in cap, mi-a zis sa imi las iubita nebuna si sa fiu cu ea, ca s-a indragostit de mine.I-am zis ca nici nu ma gandesc, si nu am mai vorbit cu ea. Nu i-am mai raspuns la telefon, nu am mai bagat-o in seama la facultate. A trecut un timp, si credeam ca a uitat.Deodata insa aud vestea la facutate. Sarise in fata metroului.s-a sinucis. M-am simtit si ma simt inca vinovat.de ce eu?sad Apoi iubita mea a inceput sa zica ca vorbeste cu fata care s-a sinucis. Zicea ca o vedea, si ca ii povesteste lucruri. Apoi fata cu care eu trebuia sa fac sex...s-a sinucis si ea. Iubita mea spune ca a luat-o demonii, ca este din cauza mea. Ma simt air vinovat. Il caut iar pe Iosifala, vorbesc cu el pe messenger, si apoi ma duc la politie. Fac plangere impotriva acestui Iosif. Dupa vreo 2 saptamani, sunt chemat la politie. Cica nu exista niciun Iosif, imi da o amenda, o platesc, si ma duc acasa. Acasa iubita mea, imrpeuna cu inca o fata, care s-a recomandat Anca. Imi spune ca si cu ea trebuie sa o fac. Ori eu ori un anume Daniel. le zic ca sa o faca Daniel. Dar, cum era de asteptat, tipul a refuzat, le-a zis ca sunt nebune. Am zis ca nu fac nici eu, ca si eu sunt de parere ca sunt nebune, ca nu exista niciun Iosif. Iubita mea a pus mana pe o lama si a zis ca isi taie gatul cu ea daca nu o fac. I-am luat lama din mana si a zis ca imedait ce nu sunt atent se arunca pe geam. Era sustintua de aceea fata Anca, si ea a zis ca se sinucide. Am inceput sa plang..nu stiam cum sa ies din asta. Am luat hotararea tampita sa o fac cu Anca. Am facut si chestia asta, cica am scapat-o de demoni. Acum imi spune ca s-a indragostit de mine, iar iubita mea tot face planuri sa mai aduca si alte fete care au nevoie de acest lucru. Uneori simt ca de fapt, eu am innebunit in taota chestia asta. Parintii ei au parasi-to, auz is ca nu vor sa mai auda de ea, prietenele ei toate, la fel nu vor sa mai auda de ea. Vorbeste doar cu prietenii care il iubesc pe acest Iosif, si face tot felul de lucruri ciudate. Vrea sa faca sex cu alte fete, alti baieti, si se roaga de mine incontinuu sa o fac cu alte fete pe care le aduce ea.

ps: stiu ca am scris mult si fara rost, dar chiar nu mai rezist.o sa cedez.sunt la capatul puterilor.

33 răspunsuri:
| angus35 a răspuns:

Daca este adevarat ce ai scris prietena ta a intrat cu siguranta intr-o secta satanista.Sunt simptomele clasice a implicarii intr-o astfel de secta.Ce sa faci? Medicii nu pot sa o ajute. Daca o duci la un spital de nebuni situatia ei se va inrautati.

| AlinaAlinda a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un preot si sa te sfatuiasca el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darriya):

Draga mea se numeste santaj emotional si am avut si eu parte de asa ceva. In ce priveste calaritul fiecare e liber sa se calareasca cu cine doreste. Atata vreme cat o face cu cap. Din punctul meu de vedere tipa are probleme psihice, iar oricealtceva in afara de un medic psihiatru nu o poate ajuta. Eventual amicul de mai sus sa caute unul pe care il cheama Iosif laughing)