| rarara16 a întrebat:

Salut,vorbeam cu o fata de ceva vreme aproape in fiecare zi si tot voia sa iesim iar eu o refuzam pentru ca nu imi placea si nu am vrut nici relatie la momentul respectiv, dar imi placea sa vorbesc cu ea in fiecare zi, era foarte de treaba si vorbeam despre orice.De ceva vreme si-a facut un prieten iar cu mine nu prea vorbeste si nu imi place, ma deranjeaza ca vorbeste cu el si nu cu mine. Poate sa fie gelozie? Nu m-am intalnit cu ea nici macar o data la un suc sau ceva chiar daca stam foarte aproape unul de altul si suntem la licee diferite, doar vorbeam pe whats up atata tot. Poate m-am indragostit de ea fara sa vreau? Ce e de facut in situatia in care nici macar eu nu stiu ce vreau? Multumesc! big grin

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Da, este vorba de un fel de atasament, respectiv un fel de gelozie.
Dupa cum mai ziceam, e acel moment in care nici nu o vrei cu totul, dar nici sa o pierzi nu o vrei.
Ceea ce vrei tu e sa iei doar parte buna din ea, aceea ca e o persoana cu care poti vorbi.
Insa, in viata, persoanele trebuie sa le iei si cu bune, si cu rele, asta daca vrei sa le ai alaturi de tine cat mai mult timp.
Cat timp te folosesti de ea, doar pentru partile ei bune, nu o meriti, si cel mai adesea va aparea un moment in care ea va pleca.
Ei bine, asa e si in cazul tau.
Poate ca ti se pare mult spus ca te-ai folosit de ea, insa, realisti sa fim, asta a fost, ai vorbit de ea, dar nu a contat ca ea te place.
Cel mai probabil ea a dat tot ce a avut mai dragut din ea pentru a te atrage, insa tu nu ai oferit la fel.
In timp ea a observat asta, si s-a resemnat.
Acum a gasit o alta persoana care sa-i si ofere la schimb, si de asta nu te mai cauta.
Iar tu, tu, ai ramas cu lipsa ei, ai pierdut micile beneficii pe care le aveai, iar acum le simti lipsa lor.
Mai mult simti lipsa acelor beneficii decat lipsa ei, asta e adevarul.
Dar hey, nu face nimic, incet cu incet va trece totul.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca este gelozie.
Dar odata ce ai refuzat-o, fata a procedat corect, si-a facut un iubit si acum te ignora, ca-i ocupata cu iubitul.
Nu-i nimic de facut in cazul asta, poate sa-ti cauti alta fata si sa uiti de asta.

| SkyPilot a răspuns:

Te-ai atasat de ea. Nu se poate spune ca te-ai indragostit. Era la dispozitia ta, iti oferea ceva placut, iti umplea timpul, te-ai obisnuit. Poti spune ca este o forma de gelozie, aceeasi ca atunci cand aveai un amic si acela a gasit o afinitate mai mare cu altcineva si a racit relatia cu tine.
Lasa fata sa se bucure de prietenul ei. Ea ti-a oferit mai mult, daca tu nu ai fost interesat, asta este. Vezi-ti de viata ta!

| Jok12345 a răspuns:

Te-ai atasat de ea, ai inceput sa iubesti sa comunici cu ea. Esti gelos ca ea deja vorbeste cu alt cineva. Sfatul meu in cazul asta e sa nu o mai bagi in seama, cauta alta fata. Tu ai zis ca deja ea are un prieten(iubit) asta inseamna ca nu poti face nimic.