Salut,
Știu că este ceva nou pentru tine, știu că meriți să fii o prioritate nu o opțiune.
Doar că viața este imprevizibilă și sunt mulți oameni care te pot trata așa, inclusiv femeile.
Vezi cum stau lucrurile și dacă într-adevăr nu însemni mare lucru pentru ea, vreau să știi că nu are nici cea mai mică legătură cu valoarea ta ca om ci pur și simplu nu rezonezi cu ea, iar o altă femeie de calitate te va aprecia la justa ta valoare.
Succes și nu rămâne dacă ești tratat cu lipsă de respect sau ca o opțiune de care profită ea, meriți mult mai mult!
Ințeleg cum te simți și imi pare rău că trebuie să înveți prin suferință. Realiatea este că nu ești pe gustul ei. Tu cum ai proceda la fel in locul ei.
Asta nu înseamnă că nu ești pe gustul altei fete. Fruntea sus, mergi mai departe. Și gasește-ți iubirea in altă fată.
Nu știu, poate ca exagerez și eu, atunci când nu are de lucru sta și vorbește cu mine, ma suna. Momentan ne cunoaștem, nu suntem împreuna sau așa ceva, ea mi-a zis ca a pățit unele chestii cu alți băieți și acum e mai precauta, vorba aia sufli și in iaurt. Eu am sa las timpul sa vorbească și nu am sa mai forțez nimic, dacă o sa fie ceva bine dacă nu, nu.
Ai luat o decizie înțeleaptă + îmi place căt de repede si eficient ai evaluat relația.
Rămai tare și tine fruntea sus!