| 1casanova a întrebat:

Vorbesc cu o fata de cateva luni pe un site si in tot acest timp am reusit sa aflu cateva informatii despre ea cum ar fi: prenumele, orasul, ocupatia, starea civila, numele facultatii la care a terminat plus am reusit sa obtin si cateva poze cu ea.Intrebarea mea ar fi:cum as putea sa o gasesc pe Facebook avand in vedere ca nu ii stiu numele de familie si nici numarul de telefon? Daca stiti voi ceva metode de a gasi mai usor o persoana pe Facebook sau daca poate sa ma ajute cineva puteti scrie in comentarii sau mesaj privat. Ofer funda!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Daca deja vorbiti de cateva luni si nu ti-a dat acces la conturile de socializare inseamna ca ori e intr-o relatie ( caz in care nu e indicat oricum sa o cauti pe Facebook si sa ii faci probleme), ori nu prezinti atat de mult interes.

| 1casanova explică (pentru sofisis):

Nu asta este problema, vreau sa o gasesc pe Facebook fara ca ea sa stie, deoarece nu vreau sa imi dezvalui identitatea, de aceea nici nu i
l-am cerut.

| sofisis a răspuns (pentru 1casanova):

Pai si tie ti se pare normal si ok ca tu sa stai "in umbra" si ea sa fie sub lumina reflectoarelor?

| 1casanova explică (pentru sofisis):

Eu din păcate nu pot să imi dezvălui identitatea si nici nu vreau, având în vedere site-ul pe care am cunoscut-o.Si mai mult de asta nici nu stiu cine este cu adevărat.Eu am vrut doar să o urmăresc (in sensul bun)din umbră fără să stie că exist. Dacă îi voi cere Facebook-ul ar fi moral si echitabil să il dau si eu pe al meu, iar eu deocamdată nu pot si nu vreau să fac asta.

| Necunoscut112 a răspuns:

Dacă nu ţi-a dat şi nu ţi-a cerut deja Facebook-ul, e clar că ceva nu e ok cu relaţia asta virtuală.

| 1casanova explică (pentru Necunoscut112):

Nu m-i l-a dat pentru ca nu i l-am cerut.