Raspunsul la intrebarea ta este cat se poate de simplu. Fata de care iti place tie nu manifesta la randul ei aceleasi sentimente fata de persoana ta. Se pare ca iti raspunde pur si simplu de fiecare data doar din politete prin acest comportament dovedind de fapt doar buna crestere. Deoarece sentimentele voastre nu coincid nefiind reciproce fata nu simte nevoia sa converseze cu tine decat doar atunci cand este obligata s-o faca.
Vei constata cu dezamagire ca de multe ori sentimentele tale pentru cei din jur nu sunt impartasite, asta apropo de faptul ca esti o persoana deschisa si sincera.
Cat despre fata. Poate este doar timida, insa este si o mare sansa sa nu te placa si doar este amabila cu tine.Incearca sa o inviti undeva si sa o intrebi.Fii tu insuti si daca nu merge, iti vei gasi alta cu siguranta care sa te placa.
Pe de alta parte, pune mana si citeste carti de dezvoltare personala si seductie, ca sunt cu tonele pentru a invata cum sa treci peste astfel de momente.Nu`ti poate da nimeni nici un sfat concret fara sa stie mai multe detalii, suntem diferiti iar ce se aplica la o persoana poate sa nu mearga la alta.
Eu la fel sunt.Nu te place, nu vrea sa discute cu tine, vorbeste cu tine doar din politete..nu e de tine..nu ii mai scrii poate o sa vada ca esti indiferent si o sa-ti scrie ea(poate)
Adica, vrei sa spui ca si tu esti la fel ca tipa respectiva?
Niciodata nu o sa inteleg de ce va place sa faceti pe inabordabilele.
Sal,ba,deci am patit exact acelasi lucru acum o luna, raspundea sec si m am gandit sa i propun sa ne vedem, a zis da, apoi a zis ca e racita, si peste o zi s a combinat cu un tigan.Morala:oricat de timida ar fi, daca te place, tot gaseste ea ceva de vorbit, eu zic sa te grabesti cu intalnirea ca n ai vrea sa ti o ia altu.
KatiMe27 întreabă: