Daca o placi pe fata asta, lasa rusinea, teama, timiditatea la o parte si spune-i!
E foarte posibil ca si ea sa te placa si sa astepte primul pas de la tine! Grabaste-te ca sa nu ti-o ia altul inainte! Si fii sigur ca le v-a spune prietenelor ei, dar nu in sensul sa rada de tine, in sensul ca se simte flatata.
Bafta!
Salut!
Lasa rusinea de o parte.Iti inteleeg frustrarea. Daca chiar iti place de ea gadeste-te ca iti va fi mai bine daca ii vei impartasi sentimentele, dar asteapta-te la orice[ceva negativ sau pozitiv]
Eu zic sa incerci poate ai noroc!
Bafta multa! :*
Esti culmea ma. daca nu-eu poti spune in net ...esti extra super mega (fraier) nu te supara dar esti ft timid
. boon nu poti intre 2 perechi de ochi intri in Y/M. o iei si-eu spui (mai fata te plac)asta e nu moare nimeni de la asta pa BAFTA! pupici
Intiv`o la un suc si acolo ii ceri sa fie prietena ta. daca te ia la misto sau nu vrea ii spui frumos la revedere si gata. succes
apropos cati ani ai?
Daca nu te simti pregatit sai ii spui ce simti, poti incerca prin gesturi sa ii arati ca tii la ea, sa ii dai de intzeles ca o placi, urmareste-i reactzia, si incerca sa iti dai seama ce simte pentru tine. apoi daca vei vedea ca lucrurile decurg normal si nu fuge de tine, ii poti spune in fata ca o placi ( poate iti va fi mai usor asa) multa bafta!
Daca nu te simti pregatit sai ii spui ce simtzi, poti incerca prin gesturi sa ii aratzi ca tii la ea,sa ii dai de intzeles ca o placi, urmareste-i reactzia, si incerca sa iti dai seama ce simte pentru tine.apoi daca vei vedea ca lucrurile decurg normal si nu fuge de tine, ii poti spune in fata ca o placi ( poate iti va fi mai usor asa) multa bafta!
Bananacantareata87 întreabă: