Da e posibil...cred ca daca ii doar nasul mai maricel nu i nicio problema. Important e sa te respecte si sa tina la tine...si daca nasul nu i strica chiar tot aspectul eu zic sa go for it!
Atata timp cat este prezentabil, deci nu frumos, ci prezentabil, caracterul conteaza mult mai mult. Daca are o personalitate care tie iti place. multa noroc
Deco fii prietena lui, in sensul de amica, cunoaste-l mai bine Daca e o comoara de baiat, nasul acela va tine la distanta multe fete bagacioase
))Daca iti place caracterul lui nu prea mai conteaza fizicul desi dupa ce o sa ajungeti la concluzia cu nu aveti nimic in comun, o sa zici „eu si urata/uratu aia? wtf?"
Daca va intelegeti, va placeti, aveti ce discuta, aveti lucruri in comun, va pasa unul de celalalt, nu conteaza atat de tare.
Daca e de treaba, e simpatic, e politicos si educat, iarasi, nu conteaza
Gandeste-te ca nu este din vina lui acest lucru si nu ai de ce sa il ignori, arata-i ca nu-ti pasa ca are un defect, cu totii avem defecte, unele mai evidente, altele mai ascunse, trebuie sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem
Bună!
Defectele fizice pot fi compensate de calităţile morale.
O zi bună!
Florin12701990 întreabă:
NimeniNuiPerfect întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: