Are gusturi la flori fata.
lasa bratara, e prea mult.
te-ai gandit bine. i-ai bomboanele si trandafirii.
Chiar imi pare frumos la ceea ce te-ai gindit, bratara ai sai iai cind veti avea jumate de an sau un an, pina atunci dai ceva simplu si frumos. Ii iai trandafirii si cutia de bomboane sau o jucarie de plus! Bafta!
Sfatul meu este sa nu te grabesti asa de tare! te inteleg si eu am trecut prin "florile"varstei si am procedat la fel. dar de cele mai multe ori dupa ce domnisoara se vedea pe mana cu o bratara sau inel ...cu un lant sau o pereche de cercei la purtatoare cam disparea dupa 2 zile din viata mea . tu procedezi cum vrei insa varianta cu 3 trandafiri e aiurea. inseamna ca la 2 luni o sa duci 6 si tot asa in progresie deci nu merge, mai bine unul si bun. faza cu bomboanele este rezonabila numai sa ai idee ce fel de bomboane ii plac ca eu sotiei i-am cumparat o cutie de bomboane pe care am gasit-o la ea in debara dupa 2 ani de cand i-am dat-o deci, mare atentie .Ca sfat ca sa nu o agasezi sa cumperi bilete la un film pe care ea vrea sa il vada (o tragi tu discret de limba) evident fara sa stie dansa ca ai facut acest "efort " plus un suc si floricele si te duce maxim la 100 ron cam atat am acum in cap.sau daca sunteti fumatori puteti savura pe calea victoriei la valea regilor o cafea la nisip cu narghilea cau aroma de mere totul cam 50-80 ron.
multa bafta
Scoate`o in oras. Daca ai posibilitatea, la o cina(si o pizzerie ar fi potrivita) si ofera`i in timpul cinei o cutie de bomboane cu un trandafir si un bilet pe care ii poti face o declaratie. Daca nu vrei sa o scoti la cina sau nu ai posibilitatea, invit`o intr-un loc care crezi ca este romantic, din localitatea ta si ofera`i cutia respectiva, cu bomboanele si biletul.
In primul rand foarte frumos gestul ca te gandesti si etc.mai rar. nu stiu. florile sunt frumoase. dar orice i ai lua, gestul conteaza, stii? si cel mai mic lucru pentru ea o sa aiba o semnificatie mare. poti sa ii iei o jucarie pufoasa, ieftina si funny care o sa ii aminteasca mereu mai tarziu poti sa treci la cadouri mai consistente succes!
Sunt fata! imi plac florile si ciocolata ca unei fete. la fel si trendafirii de culoare alba si rosie!
dar crezi ca o sa ii placa!
de obicei eu sunt convinsa ca baietii cumpara chestii din astea pentru. a impresiona!
dar.
unei fete nu ii poti da numai ciocolata si trandafiri!
scoate-o la un film si nu uita! baiatul plateste!
Iti dau un sfat, iar eu sunt fata : cred ca ar fi tare si nici nu te-ar costa prea mult sa ii cumperi o cutie de bomboane, sa o duci intr-un parc( sau pe un lac) intr-un loc linistit. Fetele iubesc complimentele si atentia! Incearca sa ii vorbesti f. f. f. frumos si sa o pupi