Normal ca nu...ar trebuie sa aiba cu totul alte preocupari decat statul in genunchi. De exemplu sa stea cu burta pe carte pentru examenul de capacitate sa faca si ea un liceu si dupa avea timp destul sa experimenteze sexual ce vroia ea. Dar ce sa le faci? Cred ca e o consecinta a vremurilor actuale in care sexualitatea e expusa ostentativ prin toate mijloacele posibile.
Nu cred ca, daca ai acces la informatii de genul vei face asta.
Conteaza cum esti educat/a. #Romania
Poate a fost abuzată; poate e doar ușuratică - oricum, nu e ok deloc.
Dar asta nu înseamnă că trebuie pusă o „etichetă" pe ea și să se ferească lumea de ea.
Dacă simți ceva serios pentru ea, discută despre asta serios și vezi pe urmă ce e de făcut.
Este problema ei daca ea practica asta, dar mie nu mi se pare ok de la 14 ani. Succes!
Nu, nu mi se pare normal, dar eu unul daca as fi in locul tau, as duce-o la mine acasa si as pune-o la treaba, daca stii cum zic?
Te satisface otara!
Bafta!
Nu mi se pare normal de loc. Nici sa ai atatia iubiti nu mi se pare normal la varsta asta, dar e viata ei. Daca cu tine se poarta totusi frumos o poti pastra ca prietena.
Da,mi se pare normal, adică devine si ea mai bună ca atunci cand o sa se duca la club in torino sa poata sa suga bine