anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau foarte mult sa ma ajute cineva va rog mult..cum as putea sa-l fac pe prietenu meu sa se lase de fumat, problema e ca el zice ca vrea dar nu poate, si eu vreau foarte mult sa-l ajut?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| PureEvill a răspuns:

Daca tot vrei sa-l ajuti foarte mult si daca nu il plictiseste cititul poti sa cauti pe net cartea :allen carr easyway to stop smoking.Stiu ca suna stupid ...dar..give it a try. Dupa ce citeste cartea garantat nu o sa mai fumeze in primele 5 zile... dupa e o problema de vointa.

| Vvistula a răspuns:

Spune-i ca mirose urat si nu il mai saruti

| Azµre a răspuns:

Să treacă pe cigare electronică măcar, tot e mai bine decât tutunul...

| Oana92 a răspuns:

Daca el singur nu vrea sa se lase degeaba incerci sa faci tu ceva. Nu mai incerca sa-l schimbi, o sa iti distrugi relatia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bun leac este bunavointa.

| ema_2625 a răspuns:

In loc sa fumeze ii spui sa manance ceva sau sa ia o acadea.

| facepalmlol a răspuns (pentru ema_2625):

Ce zici de covrigei?
O sa se faca superpufos! Numai bun sa-l iei in brate!

| ema_2625 a răspuns (pentru facepalmlol):

Este o idee buna sau orice altceva se poate manca sau ii poate distrage atentia.

| facepalmlol a răspuns (pentru ema_2625):

Eram sarcastica.
Sorry, nu am vrut sa jignesc, dar uneori mancatul nu e cea mai buna idee pentru un fumator. Daca e unul care fumeaza pe putin 2 pachete, are cele mai mari sanse sa ajunga in cartea recordurilor, daca ma-ntelegi.

| ema_2625 a răspuns (pentru facepalmlol):

Am inteles, poate ceai antifumat, exista la farmacie, dar trebuie sa vrea si el.

| Dydy2495 a răspuns:

Nu poti sa il ajuti tu cu nimic trebuie sa aiba el vointa ca sa se lase.

| Pitzypoank a răspuns:

Ce'ai putea sa faci este sa complotezi q un doctor ca sa l minta k are o boala foarte grava si k n ar trebui sa mai fumeze altfel cine stie ce s ar putea intampla! Eu cunosc un caz asemanator si acea persoana a reusit sa s lase de fumat.