In mod sigur te place si daca nu actionezi repede se va plictisi de asteptare, cate semne sa-ti mai dea?
Nu trebuie neaparat sa o intrebi direct, mergi la ea si invit-o la un suc. spune-i ca ti-ar placea mult compania ei.Sigur va accepta si la suc ii poti face complimente, vezi cum reactioneaza la ele.Bafta!
Nu e nimic de aflat cand unele chestii sunt evidente... fata si-a luat crush dela trist
Desigur,incearca,n-ai nimic de pierdut nu? doar de castigat o fata frumoasa, si app, pe la varsta ta iubirea(nu m-a refer la relatii sexuale) e cea mai frumoasa
Eu zic ca te place si du-te la ea cand vezi ca se uita la tine salut-o si vorbeste cu ea poate fata vrea o simpla amicitie sau chiar vrea sa fie prietena ta daca e draguta eu zic sa nu o eviti
Da mugurel, sa stii, sigur statea ea sa rada de un baiat urat. Stai calm ca nu-s urat.
Io zic ca ai stat sa scrii mult si raspunsu' e evident... Logic ca te place, deci... şo pe ea Si inca ceva, intreaba-ti prietenii ca ei ar trebui sa stie mai multe decat noi care nu o cunoastem.
Te-ai gandit vreodata ca poate esti prea urat si tipa face doar misto de tine?
Nu cred ca isi avea rost un raspuns ca acesta aici