| Crim a întrebat:

Vreau sa aflu mai multe despre cum sa oferi sex oral unei femei, comentarii mai mult de la ele
Va multumesc

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ce stiti sa va respectati, se vede!
Dar sa faceti dragoste mai stiti, in afata de jegul de sex oral?
http://blog.ele.ro/......a3179.html
Te pup!

| Crim explică (pentru anonim_4396):

Si imi poti spune si mie ce ti se pare rau? de unde sti tu ca nu ne respectam? putem vorbi despre asta?

| Cristiann25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ambii parteneri sunt de acord cu asta inseamna ca nu e scarbos. Daca pentru tine e, pastreaza-ti parerea!

| Vi003 a răspuns:

Il pui pe tava si-l oferi.

| NickName01 a răspuns:

Cei care „solicită" sex oral, o tratează pe acea femeie ca pe o cârpă, de care, în cazul oricăror nevoi fiziologice ar avea, se poate şterge oriunde şi oricum!?!

În general un băiat când îi cere unei fete, sex oral, înseamnă în mod sigur că "nevoile" sale fiziologice sunt cu mult peste pretuirea fetei sau respectul ce i-l poartă! La fel este şi atunci când îi condiţionează păstrarea temporară a relaţiei de acceptarea sexului cu el, înainte de a avea o legătura de căsătorie.

Dar supunerea la perversiunea sexului oral nu arată din partea lor decât convingerea ca iubesc un obiect de unică folosinta, pe care apoi il abandoneaza cu scarba, aşa cum se antampla cu mai toate obiectele de unica folosinta. Căci doar nu vă imaginati că un baiat o sa iubeasca si o să respecte, eventual chiar o viata intreaga, pe aceea care a luat chip de „prezervativ" uman!

| Crim explică (pentru NickName01):

Nu stiu de ce imi spui treaba asta,pentru ca nu ii cer, nu o vreau sa imi faca sex oral la ordin... Sunt de acord cu ce zici dar nu are legatura cu problema mea iar despre perversiunile sexuale... Daca eu ii fac ei pe plac, ii indeplinesc dorinte iar ea imi intoarce favorul inseamna ca am fost folosit sau ca a fost ea folosita? Chiar si acecste,, perversiuni'' le poti face din dragoste, placere, pentru ca vrei sa fie fericita; nu gandindu-te la propriile nevoi ci la EA! Ce inseamna pentru voi dragostea? pentru mine inseamna un,, sex'' mai amoros, pasional, plin de iubire, te daruiesti. si sa nu imi spuneti vr-unul ca in dragoste nu se intalneste si cunigulus sau felatie, nu este asta posibil? nu poti sa faci asa ceva mai frumos fara sa para,, pervers''? v-am pus o intrebare iar voi ati mers dincolo de ea, unde chiar nu era cazul sa imi raspundeti.

| Oana92 a răspuns (pentru Crim):

Lasa-i ma in pace ca n-ai cu cine. Aud si ei niste cuvinte noi si le repeta ca papagalii. Sexul oral apare ca perversiune sexuala in scrierile lui Freud, dar nu cu sensul pe care il acordam noi astazi acestui termen. Este considerata perversiune pentru ca nu are ca scop reproducerea, in niciun caz Freud nu a vazut ceva rau in aceste practici. Iar sexul oral este considerat patologic doar daca placerea nu mai poate fi obtinuta si pe alta cale, in rest e perfect normal.

| Eviix a răspuns:

Sta si o i-a laughing!

| aimspeşăl a răspuns:

Trebuie sa comunicati inainte de toate...

| georgianavarga a răspuns:

Importantă este comunicarea inainte de toate.Ai intrebat-o dacă își dorește?

| Crim explică (pentru georgianavarga):

Nu ma refeream sa ii dau eu,, jucaria'' ci eu sa o satisfac pe ea din propria initiativa fara sa ii cer ceva. doar ca sa se simta bine, ce femeie nu ar vrea...