| Mexy96 a întrebat:

Salut, vreau sa discut ceva cu voi, sa ma prezint : sunt foarte indiferent in teraba cu dragostea si imi place sa ma complic in traba asta cu mai multe, deci nu va faceti impresie ca sunt un fraier care iubeste tot ce prinde, dar acum 5 luni am avut o prietena perfecta pentru mine dar cum toata lumea are defecte ea nu imi accepta prietenii si nu am tinut la ea, ma gandeam ca o sa gasesc alta mai buna. Acum o saptamana m-am gandit la o relatie adevarata si m-am reintalnit cu ea, toate bune si frumoase, trebuie sa spun ca stam in orase diferite distanta de 7 km, a fost un weekend cu mine dupa care intr-o luni cand a ajuns acasa mi-a spus ca s-a terminat, am avut incredere in ea deoarece m-a iubit maxim, intr-un fel in care nu mai putea trai fara mine, recunosc ca am fost nesimtit cand am lasat-o fara sa ii fiu alaturi. Greseala mea a fost ca am iubit-o din primul moment si m-a mintit ca e amenintata de fostul prieten si deasta e cu el..., nu aveam nicio alta idee mai buna sa o ajut decat daca ma duceam eu personal cu risc de scandal cand era foarte usor sa fie umpic mai tare in gura sa zica ca va chema politia, in fine am ajuns acolo si am pus-o sa aleaga sa lamuresc treaba cu ala ca ma vrea pe mine, dupa 2 ore a raspun ca ala, am plecat aparent fericit dar distrus in mine si nici macar acum nu imi e bine, am mai discutat cu ea intr-o zi si am inteles ca a fost un gand de razbunare si frica ca o sa se repete incidentul de acum 5 luni, dar sunt sigur ca tine macar umpic la mine nu vreau sa ma dau la ea prea mult ca as fi bulangiu dupa ce am lamurit o chestie cu baiatul ala. Intr-un final am fost mintit si tradat, dar nu pot sa renunt, adica o iubesc si o vreau, poate m-ati putea ajuta cineva cum as putea sa o fac fericita sa vina inapoi la mine!

Răspuns Câştigător
| Annim a răspuns:

De ce pui intrebari la care stii raspunsul? eu idee n-am ce fel de lovelasa te dai in fata noastra dar fii mai serios. Eu cred ca tu aceasta fata ai luat-o ca pe o clasica cirpa (sa ma scuzi) De la inceput nu ti-a trezit nici o simpatie asta a fost destul de evident pentru ea, treptat mai tirziu tea-i indragostit ca nebunul, si acum nu stii ce sa faci ca sa o intorci. Pai uite tinere ca fetele nu sunt atit de proaste cum iti par tie. Sentimentele le poti ascunde, dar indiferenta fata de o persoana n-o ascunzi sub nici un aspect. Daca cu adevarat tineai la aceasta fata perfecta ea nu-ti trintea usa in nas, dar aici se vede ca e vina ta si nimic ce poate tine de ea. Ea doar a incercat sa te evite nimic mai mult. Stiu ca nu-ti ajuta la nimic morala mea plictisitoare dar pe viitor nu ignora faptul ca pot aparea persoane care sunt in stare sa-ti intoarca viata ta la 90 de grade fara ca sa fii constient de asta. Intr-un cuvint degeaba mai scriu aceste rinduri : ITS OVER ai pierdut-o. bye

| Mexy96 explică (pentru Annim):

Doar morala am primit pana acum, inteleg tota treaba dar nu e chiar asa cate-odata se si castiga, de exemplu relatia mea acum, suntem iar impreuna eu foarte deschis si incerc sa ii castig toata increderea, ea nu prea imi da incredere deci am alta problema dar sper sa o rezolv importat ca acum e din nou a mea, deci am demonstrat ca se poate si chiar am sa o fac fericita de data asta!

| Annim a răspuns (pentru Mexy96):

Felicitarile mele atunci. Ai grija, probabil esti acum mindru de aceasta isprava nu te ridica pe sine in ceruri. Atrage atentia mai mult la dorintele ei dar nu la ale tale. GOOD LUCKwinking

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Era o vorba: "Semeni vant, culegi furtuna". Citind ce ai scris tu, mi-am amintit de asta.
Si apropos, nu zice "am iubit" sau "am facut dragoste", ceea ce ai facut tu nu poate fi numit astfel. Spune si tu corect "am fraierit" si "am f..." sau "am facut sex".

| AndreyG a răspuns:

In primul rand nu mai schimba fetele ca pe carpe( "sa gasesti una mai buna" ). atat am de spus. Cu placere.

| Mexy96 explică (pentru AndreyG):

Ea e cea mai buna, imi face toate fanteiile, incerc sa ii spun ce simt dar ma simt limitat sad

| neutrino a răspuns:

La cei 16 ani ani tai, dupa felul in care tu ai redactat textul de mai sus, nu pot spune ca nu esti fraier, la fel cum pot spune ca in materie de relatii amoroase, esti un nimeni.Trebuie sa accepti ideea ca esti un tanar cam infumurat, fara a avea nici macar motivatie. Daca te macina gandul ce sa faci pentru a fi ea fericita(?!) asa cum sustii, atunci nu exista decat o singura cale: lasa fata in pace.

| zRazvaNxzz a răspuns (pentru neutrino):

Nu fi asa! sti cat suferi? dar ai dreptate! sunt foarte indiferent in teraba cu dragostea si imi place sa ma complic in traba asta cu mai multe, deci nu va faceti impresie ca sunt un fraier care iubeste tot ce prinde asta-i partea proasta.ai ales preteni acu suferihappy iubesteti prieteni!

| Mexy96 explică (pentru neutrino):

Mda,am luat in considerare si asta, dar e greu sa adormi in fiecare seara cu gandu ca ce iubesti nu e al tau, ma omoara treaba asta plus ca mi-a spus ultima oara cand ne-am vazut dupa despartire ca nu e bun cu ea si i-am intors-o ca de rau nu ar fi stat cu el. Imi place viata la 16 ani ai mei am loc de munca ma ocup cu scoala am prieteni adevarati de toate varstele deci nu cred ca e vorba ca nu asi fi matur. Tot timpul fac petreceri adevarate si ei ii sta bine langa mine, adica suntem un stil nebun dupa distractie amundoi si nu am cum sa gasesc pe cineva mai bun decat ea..., e viata measad