De ce pui intrebari la care stii raspunsul? eu idee n-am ce fel de lovelasa te dai in fata noastra dar fii mai serios. Eu cred ca tu aceasta fata ai luat-o ca pe o clasica cirpa (sa ma scuzi) De la inceput nu ti-a trezit nici o simpatie asta a fost destul de evident pentru ea, treptat mai tirziu tea-i indragostit ca nebunul, si acum nu stii ce sa faci ca sa o intorci. Pai uite tinere ca fetele nu sunt atit de proaste cum iti par tie. Sentimentele le poti ascunde, dar indiferenta fata de o persoana n-o ascunzi sub nici un aspect. Daca cu adevarat tineai la aceasta fata perfecta ea nu-ti trintea usa in nas, dar aici se vede ca e vina ta si nimic ce poate tine de ea. Ea doar a incercat sa te evite nimic mai mult. Stiu ca nu-ti ajuta la nimic morala mea plictisitoare dar pe viitor nu ignora faptul ca pot aparea persoane care sunt in stare sa-ti intoarca viata ta la 90 de grade fara ca sa fii constient de asta. Intr-un cuvint degeaba mai scriu aceste rinduri : ITS OVER ai pierdut-o. bye
Doar morala am primit pana acum, inteleg tota treaba dar nu e chiar asa cate-odata se si castiga, de exemplu relatia mea acum, suntem iar impreuna eu foarte deschis si incerc sa ii castig toata increderea, ea nu prea imi da incredere deci am alta problema dar sper sa o rezolv importat ca acum e din nou a mea, deci am demonstrat ca se poate si chiar am sa o fac fericita de data asta!
Era o vorba: "Semeni vant, culegi furtuna". Citind ce ai scris tu, mi-am amintit de asta.
Si apropos, nu zice "am iubit" sau "am facut dragoste", ceea ce ai facut tu nu poate fi numit astfel. Spune si tu corect "am fraierit" si "am f..." sau "am facut sex".
In primul rand nu mai schimba fetele ca pe carpe( "sa gasesti una mai buna" ). atat am de spus. Cu placere.
La cei 16 ani ani tai, dupa felul in care tu ai redactat textul de mai sus, nu pot spune ca nu esti fraier, la fel cum pot spune ca in materie de relatii amoroase, esti un nimeni.Trebuie sa accepti ideea ca esti un tanar cam infumurat, fara a avea nici macar motivatie. Daca te macina gandul ce sa faci pentru a fi ea fericita(?!) asa cum sustii, atunci nu exista decat o singura cale: lasa fata in pace.
Nu fi asa! sti cat suferi? dar ai dreptate! sunt foarte indiferent in teraba cu dragostea si imi place sa ma complic in traba asta cu mai multe, deci nu va faceti impresie ca sunt un fraier care iubeste tot ce prinde asta-i partea proasta.ai ales preteni acu suferi iubesteti prieteni!
Mda,am luat in considerare si asta, dar e greu sa adormi in fiecare seara cu gandu ca ce iubesti nu e al tau, ma omoara treaba asta plus ca mi-a spus ultima oara cand ne-am vazut dupa despartire ca nu e bun cu ea si i-am intors-o ca de rau nu ar fi stat cu el. Imi place viata la 16 ani ai mei am loc de munca ma ocup cu scoala am prieteni adevarati de toate varstele deci nu cred ca e vorba ca nu asi fi matur. Tot timpul fac petreceri adevarate si ei ii sta bine langa mine, adica suntem un stil nebun dupa distractie amundoi si nu am cum sa gasesc pe cineva mai bun decat ea..., e viata mea
KatiMe27 întreabă: