| basso a întrebat:

Vreau sa fac o chestie si mi-ar prinde bine si parerea altora. Imi place de o fata si ea stiu ca ma place si vreau sa o invit in oras dar nu oricum. I-as face un soi de farsa. Ma dau drept redactorul unei reviste, ii spun ca a fost selectata pentru o campanie publicitara si o invit la o sedinta foto la redactie, iar acolo o sa o astept cu un trandafir si apoi o sa mergem sa bem o cafea. In mare cam despre asta e vorba. Ce parere aveti?

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si daca va fi atat de dezamagita de farsa ta,ca te va lasa acolo unde esti si nu-ti va mai vorbi niciodata?
O sedinta foto implica un accept,o anumita dispozitie de vedetism,o speranta pe care o nasti in sufletul cuiva sau un refuz indignat,depinde de caracterul si nazuintele fiecaruia!
Te sfatuiesc sa lasi farsele si sa-i vorbesti sincer,invit-o civilizat la cafea!
Si,daca refuza,ok, nu s-a intamplat nimic, mai sunt si alti portocali care fac portocale.
Iar daca accepta si mai bine, ii poti povesti ideea ta cu farsa, macar aveti motiv sa radeti!
Bafta!

| basso explică (pentru greece12):

Multumesc pentru raspuns. m-am gandit la tot ce ai scris tu mai sus si de acea aveam dubii mari legate de ideea asta.

| greece12 a răspuns (pentru basso):

Atunci nu trece la aplicarea ei, pastreaz-o doar ca motiv de ras si amintiri dragi pe viitor!happy

| Silviu591 a răspuns:

Cea mai mare tampenie pe care am citit-o pana acum

| neutrino a răspuns:

Poate iesi...penibil.

| Cleopa a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna pentru ca farsa ce vrei tu sa i-o faci ar putea fi un vis de al ei si va fi dezamagita cand va afla ca e o farsa! se va supara pe tine si adio intalnire. mai bine ii dai o intalnire pur si simplu!

| alexpitrock a răspuns:

E si asta o idee dar nu mai bine te duci la ea, ii spui ca e draguta si ca vrei sa o scoti la o cafea? nu ma intelege gresit, ai o idee destul de buna aici dar nu stiu daca e potrivita pentru un inceput happy

| deliaioana a răspuns:

Daca tu crezi ca o sa functioneze farsa si nu o sa se prinda, tot respectul.Nu ezita