| danielamirela a întrebat:

Vreau sa fac sex anal cu prietenul meu, mai bine zis, sa ii fac sex anal iubitului meu. Suntem un cuplu obisnuit (heterosexual). A mai incercat cineva asa ceva? Isi poate povesti careva o asemenea experienta in ideea ca suntem persoane ce vor sa experimenteze intotdeauna lucruri noi?

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Anusul la ambele sexe este plin de terminatii nervoase a caror stimulare poate duce la excitatie sexuala. Unii barbati insa nu vor trece niciodata de senzatia de durere si orice incercare e inutila. Altii ejaculeaza intr-adevar foarte puternic sau cel putin au un orgasm amplificat de aceasta stimulare.

Ceea ce trebuie neaparat sa faca daca se decide sa incerce asta cu tine, e o curatare, o clisma daca vrei sa-i spui asa, insa cel mai usor de facut e cu furtunul dusului. Daca nu e curat si tractul anal nu e liber, va simti cu siguranta durere si presiune, in plus nu e nici tocmai igienic si placut, evident.

14 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Eu cred ca prietenul tau e bi. Desigur nu e musai sa fie asa doar pentru ca si-ar dori sa experimenteze chestia asta, si oricum multe cupluri hetero o fac. Dar exista posibilitatea sa-i placa prea mult si sa-si doreasca mai devreme sau mai tarziu s-o faca si cu un baiat. Asa ca din punctul asta de vedere ai grija ce experimentezi tongue

| danielamirela explică (pentru AlexanderAdrian):

Nu e bi... pur si simplu e ceva ce vreau eu sa-i fac. am citit ca s-ar putea obtine un orgasm foarte puternic din asta... am tot incercat sa-l conving, si pe de-o parte vrea, pe de alta, nu

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru danielamirela):

Anusul la ambele sexe este plin de terminatii nervoase a caror stimulare poate duce la excitatie sexuala. Unii barbati insa nu vor trece niciodata de senzatia de durere si orice incercare e inutila. Altii ejaculeaza intr-adevar foarte puternic sau cel putin au un orgasm amplificat de aceasta stimulare.

Ceea ce trebuie neaparat sa faca daca se decide sa incerce asta cu tine, e o curatare, o clisma daca vrei sa-i spui asa, insa cel mai usor de facut e cu furtunul dusului. Daca nu e curat si tractul anal nu e liber, va simti cu siguranta durere si presiune, in plus nu e nici tocmai igienic si placut, evident.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Sa folosesti un dildo, srtapp-on?

| sensualus a răspuns:

Deci cu strap on?

| fotbalistata a răspuns:

M'a luat gretea de dimineata...lua'var jalea sa va ia...

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru fotbalistata):

Nu te-a obligat nimeni sa citesti si nici sa-ti placa.

| fotbalistata a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Te bagi cam mult in seama.e strict parerea mea si nu inteleg care e problema ta.fiecare are dreptul sa isi exprime parerea.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru fotbalistata):

Ahaaaa, nu mai vrei fantezii sexuale? laughing rolling on the floor nebuno care esti laughing

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru fotbalistata):

Nu stiu care dintre noi se baga in seama mai cu folos.

| Foxyyyy a răspuns (pentru fotbalistata):

Daca iti exprimi parerea, ceea ce oricum nu are legatura cu raspunspul dorit, macar fa-o de o maniera eleganta, fara sa jignesti.

| asdfghjkl33 a răspuns:

Am inceput sa ma *** in cur, te doare la inceput dar e o senzatie placuta. Acum sunt fericita! Pot incerca in sfarsit sa imi bag un tub de spray de muste in anus. Prima data i-am spus prietenului meu " scoate ca me caca " pur si simplu ma taiase cacarea dar a fost misto.

| euadi21 a răspuns:

Una..referitor la intrebarea ta eu sunt singuru care pot sa-ti raspund cu adevarat la aceasta intrebare deoarece din cele citite pe net ca se ajunge la un orgasm mai puternic cum ai mentionat si tu am incercat si eu cu un baiat. daca vrei mai multe detalii vorbim in privat pe messenger eventual!

| danielamirela explică:

Nu e bi... pur si simplu e ceva ce vreau eu sa-i fac. am citit ca s-ar putea obtine un orgasm foarte puternic din asta... am tot incercat sa-l conving, si pe de-o parte vrea, pe de alta, nu

| danielamirela explică:

Multumesc frumos pentru raspunsuri. totusi, daca unora li se pare ceva naspa sa te gandesti sa o faci si pe asta, nu inseamna ca ai o problema... as fi interesata daca cineva a incercat asa ceva, daca acele zvonuri sunt adevarate in legatura cu ejacularea