| Seworan a întrebat:

vreau sa fiu cat mai rapida fara sa-mi fie mi-e lene sa scriu atat si fara sa va fac pe voi sa va plictisiti
intr-o zi m-am intalnit la scoala cu un baiat pe hol.el se uita lung la mine si eu ca o vaca ma uitam si eu la el.am intrebat o prietena cum il cheama apoi l-am adaugat pe f-ac-e-b-u-k-a.intr-o zi mi-am facut curaj si am vorbit cu el(eu, ca un animal destept ce sunt nu aveam poze cu mine pe fb pentru ca eu nu ma suport, ma consider oribila in fine-_-)iar omu' ala nu avea de unde sa stie cine sunt..intr-un bun sfarsit afla
la un moment dat ala spune"cred ca in realitate esti rusinoasa"
(ala e mai timtid ca mine)
totusi mi se parea destul de interesat in sensul blah blah sa stam prin pauze si sa vorbim
intr-o zi el ma saluta(a fost prima si ultima oara) si atunci eram uimita
de atunci numai vorbea nici pe facebook..NIMIC absolut nimic
am mai vorbit cu el oadata, dar vorbea la sictir
imi parea rau ca la inceput vorbea frumos, iar acum la sictir
de cate ori il vedeam pe hol la scoala se uita lung la mine.simteam ca se uita ca la extracterestri.imi trebuia o punga sa mi-o pun e cap si scapam de sentimentu' ala
in fine
povestioara asta am spus-o mai multor prietene,iar ele au spus ca poate "vrea si el ca tu sa-l saluti"
dar ma gandeam"daca voia doar sa-l salut,de ce se uita la mine ca ultima vaca de pe camp inainte sa vina un asteroid?"
in fine
nu cu mult timp in urma,am mai incercat sa vorbesc cu el,dar vorbea cu un sictir rar intalnit
poate e mai bine,zic eu, ca poate e mai bine sa nu-ti pese. poate e mai bine sa fii singur chiar daca mai nimeni nu te intelege
de ce inainte era atat de interesat de mine, iar acum il doare in 14? ma gandeam ca poate eu doar il deranjez cu insusi prezenta mea
l-am intrebat si pe fratele meu..de ce asa dintr-o data numai vrea sa vorbeasca cu mine?
el mi-a spus ca" poate a intervenit altceva, o fata si acum tu nu te mai numeri printre interesele lui"
cred ca are dreptate.nu-mi pasa cu cine vorbeste el, de cine ii place, de cui ii place.nu-s mama sau iubita lui ca sa-mi pese, dar nu stiu de ce, asa dintr-o data s-a schimbat radical

5 răspunsuri:
| Mozambic19 a răspuns:

Of, doamne... asta sa fie toata problema laughing
de parca nu mai sunt in scoala alti baieti straight face

ignora-l sau baga-l in seama, fa ceva, dar hotareste-te ce!

ori il combini, ori il lasi la altele tongue

Daca si-a gasit o prietena, e normal, sa nu te mai bage in seama. Afla daca are prietena happy si treci la atac daca raspunsul este unul negativ
Bafta!

| neutrino a răspuns:

Poate ca totusi a vazut extraterestri.

Răspuns utilizator avertizat
| Hakuouki a răspuns:

Daca ai vorbit cu el cum ai scris mesajul asta, il inteleg perfect de ce te ignora. Sincer cred ca ar trebui tu sa te decizi ce vrei, il placi sau nu, daca da incearca sa vorbesti cu el, daca nu, uita-l si traiti-va amandoi viata. Si ai putea face ceva cu stilul de a scrie, daca vorbesti cum scrii, mi-e clar de ce se uita ciudat la tine.

Răspuns utilizator avertizat