| Andu95 a întrebat:

Vreau sa fiu impreuna cu o fata cu care am mai fost odata acum 2 ani jumatate(am stat cu ea doar 2 saptamani si ne vedeam de 2 ori pe sapt, nu am mai tinut legatura cu ea de la despartire).De vreo 4 saptamani am inceput sa vorbim iarasi pe fb si pe mess, cred ca am facut`o sa isi dea seama ca o plac destul de mult, in ultimele 2 sapt am iesit cu ea la cate un suc, o plimbare, o iau in brate, o pup pe frunte si pe obraz, dar totusi nu stiu cum sa ii spun ca vreau sa fiu impreuna cu ea(sunt genul mai timid si nu cred ca o sa-i placa daca ii spun pe mess/tel/fb cum am facut acum 2 ani jumatate) plus ca pe ea a parasit-o fostul acum vreo 2 luni si incearca sa-l uite, am incercat sa o ajut, i-am spus ca o sa-i fiu alaturi dar totusi nu stiu cum sa ii spun ca vreau sa fiu cu ea si nici macar momentul cand o pot saruta nu stiu daca o sa-l gasesc sau cel putin daca o sa vrea.
Par putin cam complicat, sper ca se poate sa primesc un raspuns.
Multumesc anticipat! ( Dau Funda )

Răspuns Câştigător
| christina1370 a răspuns:

Nu o iubeste. Asta nu inteleg eu. De ce sa ii spuna ca o iubeste, cand nu e adevarat. De ce sa fie un cuplu din ala scarbos cu" te iubesc, iubi :X:X" dupa doar o saptamana, doua, de relatie. E o prostie. Ar trebui sa ii spuna ca o place, ca s-a indragostit, ca vrea sa stea langa ea si sa ajunga sa o iubeasca. Hai sa facem din dragoste ceva real, ceva care merita, nu o declaratie de 2 lei.

10 răspunsuri:
| claaau a răspuns:

Fi tu insati aproba tot ce zice si fi langa ea si o sa-si dea seama ca s-a indragostit de tine si gata :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta. continua sa o intalnesti. bucura-te de momentele cu ea. nu trebuie sa spui nimic. va simti ac vrei sa fiti impreuna si poate ca va vrea si ea. discutia vine adesea firesc, neplanuit.

| lolylolypops a răspuns:

Da! Te inteleg asa e si fostul meu iubit, vrea sa ne impacam spune tuturor dar mie nu-mi spune si cand m-a intrebat l-am refuzat pentru ca am crezut ca vrea sa-si bata joc, ma rog...
Dragule uite ce trebuie sa faci te intalnesti cu prietena ei cea maii buna si o rogi sa o intrebe ea in locul tau daca ei ii spune ca da tu te duci la ea si iti iei inima in dinti(vei putea daca iti doresti ceva cu adevarat sa stii ca trebuie sa risti pentru acel lucru)si ii spui ca o iubesti apoi o saruti doar daca lucrurile decurg bine, daca nu, nu! Nu trebuie sa fii insistent sau sa grabesti lucrurile!
Toate la timpul lor!
Sper ca te-am ajutat!

| lolylolypops a răspuns (pentru christina1370):

Da,ai dreptate dar poate el chiar simte ceva pentru ea de mai mult timp...

| christina1370 a răspuns (pentru lolylolypops):

E posibil si asta. Dar daca el chiar simte ceva atat de puternic nu ar trebui sa mai piarda vremea aici, ci sa se duca repejor sa-i spuna.

| christina1370 a răspuns (pentru lolylolypops):

Nu o iubeste. Asta nu inteleg eu. De ce sa ii spuna ca o iubeste, cand nu e adevarat. De ce sa fie un cuplu din ala scarbos cu" te iubesc, iubi :X:X" dupa doar o saptamana, doua, de relatie. E o prostie. Ar trebui sa ii spuna ca o place, ca s-a indragostit, ca vrea sa stea langa ea si sa ajunga sa o iubeasca. Hai sa facem din dragoste ceva real, ceva care merita, nu o declaratie de 2 lei.

| Nelamuritul a răspuns:

O tii in bare o pupi pe frunte si obraz si nu esti cu ea:O? Ba data vii toare no mai popa pe frunte direct pe gura ca nu-ti face nimic daca tio lasat pana aici si implut poate vrea sa vada cand iti faci si tu odata curaj.

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Daca si ea simte cv. iti va da semne

| OvidiuCR7 a răspuns:

Ba frate... spune-i direct si gata... face to face ii explici fain frumos ce simti pentru ea si dupa aia ii pui intrebarea. Ce, crezi ca o sa te refuze? Nu-ti fa griji ca n-o sa se intample, asa ca ce ai de pierdut? big grin

| Beatrice_Iordan_1997 a răspuns:

Dacăă chiar o iubeşti, îi vei spune; xx, dacă doar o placi, asta nu se va întâmpla, iar dacă şi ea simte acelaşi lucrum atunci BAFTĂ! :* big grin

| Andu95 explică:

Va multumesc mult de ajutor, o sa incerc sa fac ce mi-ati spus.