Nu o iubeste. Asta nu inteleg eu. De ce sa ii spuna ca o iubeste, cand nu e adevarat. De ce sa fie un cuplu din ala scarbos cu" te iubesc, iubi :X:X" dupa doar o saptamana, doua, de relatie. E o prostie. Ar trebui sa ii spuna ca o place, ca s-a indragostit, ca vrea sa stea langa ea si sa ajunga sa o iubeasca. Hai sa facem din dragoste ceva real, ceva care merita, nu o declaratie de 2 lei.
Fi tu insati aproba tot ce zice si fi langa ea si o sa-si dea seama ca s-a indragostit de tine si gata :X
Da! Te inteleg asa e si fostul meu iubit, vrea sa ne impacam spune tuturor dar mie nu-mi spune si cand m-a intrebat l-am refuzat pentru ca am crezut ca vrea sa-si bata joc, ma rog...
Dragule uite ce trebuie sa faci te intalnesti cu prietena ei cea maii buna si o rogi sa o intrebe ea in locul tau daca ei ii spune ca da tu te duci la ea si iti iei inima in dinti(vei putea daca iti doresti ceva cu adevarat sa stii ca trebuie sa risti pentru acel lucru)si ii spui ca o iubesti apoi o saruti doar daca lucrurile decurg bine, daca nu, nu! Nu trebuie sa fii insistent sau sa grabesti lucrurile!
Toate la timpul lor!
Sper ca te-am ajutat!
Da,ai dreptate dar poate el chiar simte ceva pentru ea de mai mult timp...
E posibil si asta. Dar daca el chiar simte ceva atat de puternic nu ar trebui sa mai piarda vremea aici, ci sa se duca repejor sa-i spuna.
Nu o iubeste. Asta nu inteleg eu. De ce sa ii spuna ca o iubeste, cand nu e adevarat. De ce sa fie un cuplu din ala scarbos cu" te iubesc, iubi :X:X" dupa doar o saptamana, doua, de relatie. E o prostie. Ar trebui sa ii spuna ca o place, ca s-a indragostit, ca vrea sa stea langa ea si sa ajunga sa o iubeasca. Hai sa facem din dragoste ceva real, ceva care merita, nu o declaratie de 2 lei.
O tii in bare o pupi pe frunte si obraz si nu esti cu ea:O? Ba data vii toare no mai popa pe frunte direct pe gura ca nu-ti face nimic daca tio lasat pana aici si implut poate vrea sa vada cand iti faci si tu odata curaj.
Ba frate... spune-i direct si gata... face to face ii explici fain frumos ce simti pentru ea si dupa aia ii pui intrebarea. Ce, crezi ca o sa te refuze? Nu-ti fa griji ca n-o sa se intample, asa ca ce ai de pierdut?
Dacăă chiar o iubeşti, îi vei spune; xx, dacă doar o placi, asta nu se va întâmpla, iar dacă şi ea simte acelaşi lucrum atunci BAFTĂ! :*