| Catalynn32 a întrebat:

Salut vreau sa incep prin a va multumi ca atunci cand pun intrebarea exista macar 1 om sa imi raspunda big grin, asa sa incep... de exemplu. la laba imi dau drumu in. 1-2-3 min depinde... la contact sexual o sa imi dau drumu si mai repede? thinking

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

De obicei da si se intampla asa deoarece in momentul in care vei ajunge sa ai si tu primul contact sexual excitatia psihica combinata cu cea vizuala si imaginativa devin atat de intensa incat ejacularea se poate produce din cauza surescitarii chiar inainte de inceperea penetrarii. Majoritatea patesc asa insa virilitatea, tineretea, excitatia si dorinta intensa de obicei mentin penisul in stare erecta sau reintra in erectie totala extrem de rapid si este posibila executarea unei partide scurte. In astfel de cazuri femeia este factorul principal in a te sustine moral prin incurajarea si chiar laudarea ta. Succes.

| mihai69 a răspuns:

Depinde; dar în vreo 90% din cazuri, orgasmul e mai rapid când faci sex.

| SkyPilot a răspuns:

Nu exista o regula. Unii se obisnuiesc sa se autosatisfaca si nu le mai place asa de mult vaginul. Altii vor fi asa de excitati incat isi vor da drumul mai rapid.

| aXy99 a răspuns:

Da. Cel putin asa se intampla la majoritate.

| Fanu23 a răspuns:

Cand faci sex nu trebuie sa te incordezi. daca nu vrei sa iti dai drumul mai repede... cand te masturbezi tu te incordezi...incearca sa nu te mai incordezi sa vezi ca o sa dureze mai mult

| iSoO a răspuns:

Depinde. Altii da, altii nu.