| RuchJohn a întrebat:

Vreau sa intreb o fata in special. Sunt ln clasa a 10-a si imi place de o fata din clasa mea. Am inceput sa vorbim, si intr-o zi am vorbit cu ea ore in sir si chiar ne-am tinut oarecum de mana, mai maulti baieti mi-au spus ca ii place si ei de mine, dupa modul in care s-a uitat la mine, dar dupa acea zi, de fiecare data cand i-am scris, tot timpul a raspuns asa, oarecum sec, si nu imi mai scria nimic dupa ce raspundea, doar daca continuam eu discutia. De atunci a mai dat semne ca ii place de mine, dar vorbeste cu multi baieti, si daca nu o bag eu im seama, ea nu zice nimic. Credeti ca se poate sa ii placa de mine, i daca i place de mine, dece vorbeste cu asa multi baieti, si nu ma prea baga in seama? Ce sa fac, sa ii mai scriu, sa ma bag in discutie cu ea, sa ii ofer atentie, sau sa ii dau pace, si daca ii place de mine sa curga totul de la sine? Oare ea asteapta ca eu sa fac totul? Va rog dati-mi sfaturi! Dau funda celui mai bun raspuns. A rog fetele, daca va regasiti in ce am spus in legatura cu vreun baiat, spuneti-mi, sa stiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Rey_Roxana_1997 a răspuns:

Sunt fata si uneori mai fac si eu asta. Vorbesc cu alti baieti in fata celui pe care il plac.Da, continua sa vorbesti cu ea, atinge-o tandru pe talie sau apuc-o usor de mana si trage-o mai retras si intreb-o ce face.Mereu fi fericit si zambeste pe langa ea, iar daca si ea face asta inseamna ca probabil te place.Nu te da batut, insa daca vezi ca nu da importanta la nimic din ce faci nu merita sa te strofoci cu ea.

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca-ti place fata, atunci trebuie sa faci tu totul si sa nu te mai plangi. Mai putin cu scrisul si mai mult discuta cu ea in direct.

| MidnightR a răspuns:

Ma,de obicei, daca unei fete ii place de tine, incearca sa afle cat mai multe.
Iar daca chiar se asteapta ca tu sa faci totul, atunci dai pace.
Daca chiar esti nebun dupa ea, continua sa incerci sa vorbesti cu ea.
Foarte copilaros daca vorbeste cu baietii dinadins doar ca sa te faca pe tine sa faci totul.

| Emilian65 a răspuns:

Daca se comporta asa cu tine, inseamna ca nu esti singurul baiat de care ii place. Va testeaza pe toti si apoi alege pe cel mai iubitor.

| Iuliana_Andreea_1996 a răspuns:

Buna! Nu ma regasesc in ce ai spus tu.Eu deja am o relatie de 2 ani si la inceput vreau sa spun ca el m.a bagat in seama dar eu nu ii dadeam importanta... apoi am descoperit mai multe in el...si am vazut a e diferit de toti ceilalti...si am inceput si eu sa il bag in seama prima fiindca imi placea de el! Deci daca te place si ea ar trebui sa faca si ea un pas inainte! Sfatul meu sa nu o bagi in seama vreo cateva zile sa vezi daca iti scrie ea prima sau nu! Succes...si deschide bine ochii!