anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa invit o fata in oras, dar nu stiu cum sa incep conversatia ca sa aduc apoi in discutie invitatia. Mi se pare aiurea sa spun "Buna" si apoi sa bag direct. Nu prea vorbesc cu ea. Orice este bine-venit, multumesc!

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai chiar e aiurea. Vorbesti cu ea de altele, de hobby-uri, scoala etc. gasiti voi si incerci cand favorizeaza contextu s-o intrebi daca n-ar vrea sa va si vedeti la un suc/sa iesiti la o plimbare etc.

| Misteryy a răspuns:

Gabi, din cate imi amintesc parca ai mai pus aceasta intrebare, oricum, problema nu este cum sa o inviti in oras si sa incepi conversatia, problema pleaca din teama de a nu fii refuzat, te-as ruga atunci cand citesit mesajul meu sa iei o coala de hartie si ceva de scris, si scrie un chenar pentru intrebare si altul pentru raspuns, as vrea sa raspunzi la urmatoarele intrebari " Daca sunt refuzat de o tipa ce se intampla?", primul lucru care ti vine in minte il notezi, urmtoarea intrebare " Ce inseamna daca o tipa ma refuza?" - notezi raspunsul care-ti trece prin minte, " Ce simt in momentul in care ma gandesc sau ma refuza o tipa? si idem.

Dupa ce vei avea raspunsurile la intrebarile mele te-as ruga sa observi daca ele sunt inconjurate de frica " raspunsurile", daca da, bingo, inamicul tau este frica, ea este cea care iti strica strategiile si increderea, odata ce ai raspunsurile la intrebarile mele te as ruga sa le faci mai rationale, adica sa pui langa acele raspunsuri al treilea chenar care se va numi " raspunsurile logice ", in care vei raspunde fara frica sau alte ganduri si emotii.

Daca eu iti spun, vorbesti cu ea te relaxezi o cunosti ma ibine, iti voi oferi doar un set de patternuri sa ascunzi aceea frica, deci prin urmare iti voi da sfaturi ce te vor ajuta sa o " pacalesti pe ea si pe tine ".

Motivul pentru care nu stii ce sa vorbesti si te gandesti este pentru ca frica te face sa te concentrezi asupra ta, asteptarilor tale si fricilor tale si atunci este evident ca nu te relaxezi, nu o invinta din prima pentru ca i ai da de inteles ca esti interesat de ea, este prea formal, vorbeste o perioada scurta cu ea si spune-i ca o consideri amuzanta si inteligenta si ca esti entuziasmat si curios sa o cunosti mai bine, dar incepe sa lucrezi cu frica, daca merge arunci cu funda pe baiatul.

| Misteryy a răspuns (pentru Misteryy):

Si inca ceva, te-as sfatui sa o tii sub scepticism in privinta faptului ca tu esti interesat de ea, fa-o sa se gandeasca, sa nu aibe un raspuns sigur, iti recomand atunci cand iesi cu ea sa ti imaginezi ca o saruti, ca i-o tragi si altele, doar sa ti imaginezi, fara sa arati vreun pic de interes, asta pentru a transmite subconstient, ceea ce gandesti vreau sa fie opusul cu ce arati, pentru ca la nivel subconstient ea va simti ca este ceva dar la nivel constient va vedea opusul si chestia asta o va face curioasa, iar tu zambeste-i, fa i jocuri, fa o sa rada, orice, dar nu ii arata ca esti interesat de ea (la nivel constient), re: lucreaza pe frica, o vei depasi cu usurinta

| Ştefania1989 a răspuns:

Pentru inceput incearca sa fii prieten cu ea si prietenia aceasta sa nu dureze prea mult pentru ca ea te va vedea ca pe un amic si atat. In primul rand iesi cu prieteni comuni discutati in grup legati prietenii de orice fel, salut.o si vezi daca te place daca nu asta este. In timp daca observi ca se leaga o prietenie mai apropiata si vorbiti zi de zi inseamna ca vrea sa va cunoasteti mai mult si de abia atunci ai ocazia sa iesi cu ea undeva

| gabi609911 a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca as vrea idei cum sa incep conversatia tinand cont ca nu prea vorbesc cu ea