Daca crezi ca el tine cu adevarat la tine si ti-a aratat asta, ai incredere in el, dar daca spui ca isi bate joc de fete si se da la ele, nu cred ca e baiatul cu care sa ai o relatie baza pe incredere, respect cel putin asta cred eu. sau cine stie, incearca sa vorbesti cu el si sa-i spui sa renunte la obiceiul asta de a sta cu fetele, spune-i ca vrei o relatie ceva mai serioasa, daca iti spune ca este de acord si ca vrea si el o relatie serioasa si bazate pe incredere atunci spune-i sa iti dovedeasca asta intr-un fel
Atunci spune-i in fata, faza cu increderea . poate te va intelege si iti va spune ceva ce te va face linistita
De ce tie frica nu scapi asa ca toti am patit-o si trebuie sa treci peste insa cu baiatu ai grija nu-l stresa cu telefoane mesaje toata ziua. nici acasa cu 100 de intrebari pe minut cum fac femeile!
Sunt in aceeasi situatzie ca tine``draga sti uneori e bine sa fi un pic geloasa pentru ca totusi esti geloasa pentru ca il iubestimult si nu vrei sal pierzi``baiatul respectiv nu ar trebui sa se supere ca u esti geloasa, trebuie sa realizeze sh el ca daca u esti geloasa inseamna ca il iubesti, ca nu vrei sal pierzi, ca il vrei doar pentru tine...sh ew sunt ff geloasa``ffffffff geloasa.deci in final concluzia mea este ca daca esti un pic geloasa nu are nimic,,, este chiar ceva normal''''''doar sa nu fi ffffffffffffffffffffffff geloasa bafta:*
Poate ar fi mai potrivit ca sa faci o pauza in acest moment. Stai si-ti clarifica tu gandurile, regaseste-ti linistea sufleteasca. Abia dupa ce ai reusit sa-ti gasesti, cat de cat, echilibrul interior vei reusi sa incepi o adevarata relatie.
Nu are rost sa stai langa o persoana doar pentru ca simti nevoia sa ai pe cineva alaturi de tine in aceasta perioada. Pentru asta sunt prietenii! Iubirea nu inseamna detinerea puterii, inseamna egalitate.
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă:
loramesesan întreabă: