anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Vreau sa ma ajutați cu un sfat.

Sunt împreună cu iubita mea de 7 luni și de vreo 2 luni am observat ca este foarte geloasa.

Acum câteva zile când stăteam cu ea la masa mi-am pus telefonul pe masa dar cu ecranul lipit de masa..atunci mi-a spus:

-De ce ai pus telefonul asa? Trebuie sa primești vreun mesaj de la o fată ceva? Si vrei sa nu observ*?

Sau alta data s-a enervat pentru ca i-am spus unei fete ca i-a căzut ceva. Ceva de machiat nu stiu ce era.

I-am dat telefonul sa se uite prin mesaje și toate alea, dar tot nu s-a potolit.

De câte ori vreau sa ma duc la fotbal îmi cere sa o iau cu mine, când ajungem pe teren vrea s-o duc acasă pentru ca da..nu se aștepta la asta.

Ce pot sa fac? Asa fac majoritatea femeilor?
(E prima mea iubita și nu știu cum fac altele)

Nu vreau sa o părăsesc..nu am vazut vreo fata cu care ar putea concura vreodată(Blonda, ochi albastrilaughing) îmi place de ea, vreau doar sa nu mai fie geloasa.(Am vb dar degeaba)

Eu cu fete am mai fost, dar aventuri și atâ. si asta s-a întâmplat în alta regiune a tarii..deci nu ar fi vreo problema.(nu relatii)

Ce e cu gelozia asta? Dați-mi un sfat, vreau ca lucrurile sa meargă cum trebuie..am încercat sa vorbesc cu ea, o sa mai încerc dar vreau sa știu ce sa-i spun.

[Sa știți ca nu sunt afemeiat sau ceva...sunt chiar foarte loial și nici nu ma gândeam vreodată sa o înșel pentru ca n-am mai văzut femeie ca ea..deci nu ar avea motive concrete sa facă asa..gelozia o strica atâta tot]

Dau funda la cel mai bun răspuns.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Gelozia intr-un procent infim este buna pentru a condimenta lucrurile si a arata ca tii enorm la acea persoana, insa ce descrii tu este anormal. Daca fata repsectiva nu merge la psiholog pentru a afla de ce se comporta asa, de unde aceasta insecuritate in relatii, va ajunge sa-si proiecteze gelozia necontrolata pe toate relatiile pe care le are in viitor.Tu nu poti face nimic, degeaba ii dai telefonul, parolele, o iei cu tine etc. Repet, nu este normal sa te comporti asa intr-o relatie, indiferent ca esti barbat sau femeie.In locul tau as avea o discutie serioasa cu ea, atunci cand o prinzi in toane bune. Daca nu accepta ca are nevoie de ajutor si nu face niciun efort in urmatoarea perioada, in locul tau as rupe relatia si mi-as vedea de drum, imi pare rau.Stai calm, mai exista fete pe lumea asta.Succes.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ai doar doua optiuni:

- ii dai papucii si ai terminat definitiv cu ea.
- ori o suporti asa geloasa, cum este si taci din gura

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Gelozia este boală gravă. Se vindecă cu cuie de sicriu. Ori o vindeci tu, tâind dictatura, sau îți cauți alta.

| mihai69 a răspuns:

Nu există "cel mai bun răspuns" la întrebarea asta.
Singurul răspuns corect este că gelozia nu se vindecă, așadar mai bine te desparți acum de ea.

| LordCristobal a răspuns:

Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu ea in care sa ii spui ca daca nu lasa crizele de gelozie te desparti de ea.
Si daca vezi ca crizele astea persista ar fi bine sa te desparti de ea, asta nu e o relatie sanatoasa, o sa iti scoata fire de par alb in cap.