Eu zic sa nu-i iei flori,nu stiu in ce masura l-ar incanta, poate s-ar simti jenat sa primeasca flori de la iubita, nu crezi? ar fi dragut sa-i faci o programare la spa, masaj, etc si apoi sa-l astepti acasa cu ceva delicios!
In loc de flori ce ar fi sa ii cumperi un Mercedes SLR-classe? O sa fii cea mai scumpa iubita! Te asigur de asta.
Nu, nu-i lua flori, baietii nu pun accent pe chestile astea cu flori.
Fa-i cafea + micul dejun fara sa-l trezesti, apoi te duci la el si il trezesti cun pupic pe obraz, ii spui la multi ani, ca il iubesti etc. O sa aprecieze mai mult tocmai pentru ca nu i-ai dus un simplu cadou cumparat.
Baietii nu adora floriile, gandeste-te ii aduci niste flori si ce va face cu ele, le va pune in vaza si atat. Vroba lui NnDWtf fai cum a spus el si o noapte de neuitat.Isi va aduce aminte de tine tot timpul.Te pup. Bafta
Si mie imi plac florile, sa le fotografiez, sa ma uit la ele. Cand vad un ornament de flori (plantate) care arata bine, imi place ce vad. Dar una e sa iti placa florile, alta e sa iti placa sa le primesti, intelegi?
Eu sunt genul de baiat naturist, ma simt cel mai bine si relaxat in mijlocul naturii, probabil si prietenul tau la fel, dar asta e altceva.