Vrei ca ea sa te bata? E posibila bataia si cand umbla in gasca de fete.Mi se pare irelevant sa iti doresti bataie,dar o mana o spala pe alta si probabil ca ai motivele tale, mai mult sau mai putin ciudate. Daca iti doresti intr-adevar sa te bata barfeste-o, spune vorbe urate la adresa ei de fata cu o prietena buna de-a ei... Daca e o fata care cat de cat gandeste nu te va bate dar te va trage la raspundere intr-un mod civilizat.
Iti zic eu. Incearca s-a jucat baschet sau ceva impreuna! si ea,.sa icerce sa iti ia mingea! si u sa fugi de ea,.si ea dp tine
, ...si asa mai departe
sa stii ca merge merew,. numai sa te joci ceva ca ea!
take care!
Buna!
Baiatul se refere sa il alerge si sa-l bata asa in gluma (stiu ce vrei sa zici si noi mai facem asa la scoala ). Pai iti spun ce face un coleg ca sa-l alerge fata de care ii place:
Merge la ea si se joaca in parul ei, daca isi face fraza noua ii spune ceva gen ''ce freza ti-ai tras, parca ar fi un fund de camila '' sau s-a intamplat odata cand ea era cu mine si alte fete i-a zis ''cf fetelor? '' si ea a zis ''pleaca ca n-avem chef sa ne ocupi spatiul'' la care el a zis ''si ce-o sa faci? ma fugaresti prin toata scoala?'' si la toata chestile astea ea l-a fugarit si i-a dat cu caietul in cap
. Ai mai putea si sa-i iei lucrurile si ea atunci iar o sa te alerge
Bafta!
Mai,din nimic se pare ca esti fata.asa ca:cheam-o un pic sa „vb ceva cu ea",apoi spune-i ca prietenu ei te place pe tine,ca e urata de se sperie toata lumea de ea,ca pute dupa ea de iti pica parul din nas, etc.
sper sa mearga...( )
ps:totusi, care e motivul?
Mario1996 întreabă: