| niky01 a întrebat:

Salut.vreau sa-mi incep viata sexuala impreuna cu prietena mea..as dorii niste sfaturi cum ar fi:cea mai buna pozitie ..niste recomandari orice s-o fac sa se simta cat mai bine si sa para ca am mai facut asta...(ea nu este virgina )

Răspuns Câştigător
| anka89 a răspuns:

Fi atent...nu ai cum sa fi expert daca tu esti inca virgin.Si de ce nu ii spui? ti-e frica sa nu te lasa ca nu ai experienta? nu cred ca iti poate spune cineva despre vreo pozitie anume, pentru ca la fiecare ii diferit.Ca sa fie treba buna, spune-i ca esti virgin, poate preia ea controlul si uite asa inveti ce-i place ei si cum se simte bine.

3 răspunsuri:
| florg78 a răspuns:

Nu iti trebuie nici un sfat,trebuie sa fiti doar voi insiva in intimitatea voasta, sa va folositi imaginatia si sa va lasati dusi de val, totul vine de la sine, vor fi si emotii insa cu atat va fi placerea si farmecul mai mare, insa nu uitati de protectie. Faptul ca esti virgin nu-i o rusine ci dinpotriva o mandrie iar fata ar trebuii sa aprecieze asta.Sa aveti parte de clipe superbe.

| Azµre a răspuns:

Ce vârste aveți?
Misionar pentru început, apoi treceți la celelalte.

| stark47 a răspuns:

Deci ea nu stie ca tu esti virgin? de ce nu ii spui omule? cu ce te ajuta imaginea de macho? e prietena ta, o sa te inteleaga.nu e nimic de care sa ti fie rusine