| vio2 a întrebat:

vreau sa'mi intorc fostul dar nu stiu cum.situatia e asa ca: m-am intilit cu el. era totul super.am avut kear si o relatie... si dupa asta tot era tot super... dintr-o data.sa schimbatt brusc.nu m-a sunat vreo 3 zile si nu putem da de el, apoi ma suna, si a zis ca trebuie sa ne despartim ca nu are acele sentimente ca si inainte, eu sigur ca nu i-am zis nimic sa se opreasca si variante de astea asa ca am tacut, mi-a fost greu dar si imi este, dar dupa citeva zile de la despartire mi-a scris, dar nu inteleg de ce, mi-a scris ce mai fa cum la mine si variante de astea, prieteni de a lui ma imi intreaba de el, si asa gen, acum nu stiu ce sa fac ca sal intorc, tare as vrea. spuneti-mi macar cum sa ma comport, sa fiu asa mai departe indiferenta si sa nu trag atentie la nimic sau ce sa fac, sepoate vreun sfat asa mai matur si destept va rogp

1 răspuns:
| fripturici a răspuns:

S-a despartit de tine asa tam ne sam, lasa-l... daca e interesat bine, daca nu, mai exista si altiiwinking pe baieti ii intriga cel mai mult indiferenta fetei, asa ca mai multa indiferenta si ignorare merge. tongue

asa l-am mai facut eu pe un tip sa se intoarca. Pur si simplu nu mi-a mai pasat (chipurile) si m-a cautat ceva vreme si m-a tot cautat pana i-am dat eu voie inapoi. hihi.