| UnAltAnonimCelebru a întrebat:

Vreau sa stiu cat de greu e sa imi gasesc o prietena. Problema mea este cea mai mare este timiditatea.

Răspuns Câştigător
| noMERCYBlanco a răspuns:

Fii calm doar da de inteles ca ti-ar place de o,, ea,, si lasa totul sa decurga incet incet. Vorbeste pe Facebook prima data dupa intalneste-te fata in fata va fi muult mai bine si nu vei sta rusinos. Bafta

4 răspunsuri:
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Salut. Poate ca ar trebui sa nu mai cauti. Let it be si incearca sa te detasezi!

| Otto19 a răspuns:

Acceasi problema am si eu, nu-mai ca imi plac femeile de o varsta mai mare ca a mea

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cauta in librarii si pe site-urile de carti, exista cel putin 3 carti care dezbat acest aspect.
Cel mai important e sa fi curat, manierat, atent la ce se intampla in jur, sa fi informat, saritor, amuzant, etc. Citeste, afla, sa stii mereu un banc fain, si sa faci sau sa repari mici chestii domestice, etc, sa poti fi de folos.
Cauta si un mentor, un personaj afirmat, cult, simtit, si incearca sa afli si de la el cum s-a afirmat si cum a ajuns asa.
Mare atentie sa nu iti miroasa gura, subtiorile, si nici ciorapii, daca ajungi undeva si trebuie sa te descalti, sa nu le pice la aia parul din nas! Manichiura sa fie scurta, curata si bine pilita, sa nu te agati in ciorapii vreunei fete, ca nu te va ierta, daca ii agati sau rupi, si va trebui sa ii cumperi altii!
Success!

| imibatpisica a răspuns:

Mana dreapta e de ajuns