| Justme79 a întrebat:

Salut, vreau sa ştiu şi eu de la ce vársta considerați că ar fi corect să îți începi viața sexuală şi de ce ajung unii "minori"să simtā nevoia în a se masturba fiind încă micuți de vârstă!

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Nu exista o varsta strict localizata si generala, ca nu suntem roboti.
Dpdv moral, consider ca de la 18 in sus, pana la 18 scoala trebuie sa fie parte principala din viata tuturor tinerilor, fara educatie si dezvoltarea unor perspective, acel individ este pierdut intelectual. Nu zic ca trebuie urmata musai scoala, ci mai mult formarea educationala in general (care nu depinde neaparat de scoala).
Faptul ca minorii se masturbeaza de la varste fragede este strict problema lor si a parintilor, caci nu i-au format un caracter moral.

33 răspunsuri:
| EarthQuake2000 a răspuns (pentru NY2002):

Prima masturbare are loc între 12 și 14 ani, e aproapte imposibil să faci laba la 10 ani

| SG1995 a răspuns (pentru EarthQuake2000):

Conform studiilor există masturbare până și în viața intra-uterină, eu propriu zis m-am masturbat prima dată la vârsta de 7 sau 8 ani, și nu aveam acces la net, în perioada aia nici telefonie mobilă nu aveam în localitate, și credeam că să fii homosexual înseamnă să te masturbezi.

| NY2002 a răspuns (pentru EarthQuake2000):

La 10 ani faci cu degetelelaughing)

Întrebări similare