| ananas2684 a întrebat:

Salut, vreau sa stiu si eu in cat timp se formează sperma dupa masturbare, mulțumesc.
Am 15 ani jumate.

5 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc daca prostii ar zbura ar fi intuneric.

| mihai69 a răspuns:

Dacă vrei să știi cât durează o partidă de masturbare, asta depinde foarte mult de la un tip la altul.
Dacă vrei să știi dacă există vreo legătură între începutul practicării sportului cu plua-n mână și apariția ejaculării, atunci trebuie să te dezamăgesc: nu e nicio legătură.

| corbulalbrosu a răspuns:

Cele 2 glande ale aparatului reproducator masculin reprezentate prin vezicula seminala si prostata, produc plasma spermatica in mod continu cu scopul de a reinprospata in permanenta stocul de sperma inmagazinata. In cazul in care prin ejaculari repetate care se produc intr-un timp foarte scurt, se poate intampla sa se ajunga in situatia ca intreaga cantitate de sperma inmagazinata (existenta/stocata) sa fie eliminata din cele 2 glande, insa si in astfel de cazuri, de regula in timp de aproximativ 24 de ore cele 2 glande seminale : vezicula seminala si prostata, sunt capabile sa produca intreaga cantitate de sperma incat stocul permanent de sperma sa fie refacut. Sanatate!

| Celcestietot a răspuns:

De ce, ca sa o faci iarasi? Apuca-te de treburi serioase.

| PegassiDoctorulThau a răspuns:

Salut! Destul de repede..de la o ejaculare la alta.