Ai 2 variante
1. operatie: te duci la urolog si intrebi de preputoplastie: este o operatie mult mai ok decat circumcizia cu anestezie locala, care se realizeaza in 10 minute. Dupa operatie, se recomanda 2 saptamani fara masturbare sau contact sexual. Pe urma... esti gata de treaba
2. Crema Dermovate cu propionat de clobetasol (0, 05% parca) se aplica in strat subtire in zona cu probleme o data sau de 2 ori pe zi pana se obtine efectul dorit
Fii atent, eu cand eram mic am fost la urolog si am facut preputoplastie(Aveam cam 5-6 ani, nu mai stiu de ce parca mi se infectase penisul..Ma durea de ma rupea.).Te avertizez daca recurgi la asta o sa te doara si la urolog, Da' acasa cand o sa te speli cam de primele 3-4 ori te doare de iti vine sa spargi toate geamurile , A da' si cand te speli o sa trebuiasca sa folosesti manusi si pentru ceva timp nu o sa mai poti avea contacte sexuale sau nu o sa poti sa te masturbezi, daca nu vrei sa ai o durere insuportabila... Funda(TI'am zis din proprie experienta : ) )
Hmm. In concluzie trebuie sa ma duc la urolog si sa vad ce imi zice. Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Revin cu detalii apoi.