Fii serios, chiar crezi ca o fata care era cu tine dar se saruta cu altul te merita. Cred ca esti super si meriti o fata care sa te iubeasca. Cred ca ar trebui sa-te concentrez asupra lectiilor si sa tragi atentie la persoanele care te inconjoara sunt sigura ca exista o fata care tine la tine, doar ca tu nu ai observat ...SUCCES
Pai desparte-te de ea.pentru ca nu merita.nu ai si tu orgoliu deloc? eu asa as face. daca totusi o iubesti si nu vrei sa renunti la relatia voastra, vorbeste cu ea si spune-i sa se hotarasca. ori cu tine ori cu celalat.
Trebuie sa iti revii. Gandeste`te : ea merita?
Sa jucat cu tine, si-a batut joc. Revin`o la realitate si mergi mai departe. Hai, capul sus!
Indiferenta o va durea. Trebuie sa pari ca si cum pur si simplu nu ti-ar pasa. Nu o baga in seama. Socializeaza cu colegii, iesi cu prietenii si gasesteti o noua iubita in curand.
Ai grija pe viitor sa nu mai patesti asa. Mai multa atentie
Şi uite-aşa se nasc bărbaţii misogini care în viitor vor răni alte fete/femei.
Cu asta e clar... o trimiţi la plimbare definitiv şi irevocabil. Nu o înjuri, nu fi dur cu ea. Vorbeşte-i frumos şi pa!
Sfat din propria experienţă: Ca să nu ajungi misogin şi să răneşti alte fete, rămâi singur o vreme (măcar 2-3 luni). Dacă chiar vrei s-o faci să simtă prost, arată-i că ţi-e mai bine singur decât cu ea şi încet-încet, dacă chiar a ţinut la tine măcar un pic, îşi va da seama ce a pierdut. Oricum, să nu te împaci din nou cu ea oricât de mult va insista!
Sănătate şi capul sus! Sunt în medie cam 4 femei pentru fiecare bărbat iar tu eşti tânăr. E timp!
Mindfulness întreabă: