| ruby69 a întrebat:

vreau sa va spun ca am problema mare, sunt indragostit de o fata mai mica ca mine(eu 18) ea 16, ne cunoastem de vreo 4-5 ani aproximativ.Cu doua veri in urma ea incerca sa se dea la mine insa eu nici nu o bagam in seama. Uitasem sa spun ca ea locuieste in Ploiesti eu intr-o comuna din Ploiesti ea vine vara in la bunicii ei.Asa si chestia este ca vara trecuta am inceput sa mi dau seama ca o iubesc, in prima faza am vrut sa merg sa i spun ceea ce simt insa in ziua aceea aflu de fapt ca ea plecase... Fiind distanta mare intre noi ideea sa i spun prin telefon sau mesaje erau eliminate, pe 14 februarie voiam sa i fac o surpriza si sa ma duc la ea si sa i spun ceea ce simt.Dar ghinionul meu este ca in ziua aceea ea se combinase deja cu altul si ma m intors inapoi acasa.Am aflat de la niste prieteni ca ea il iubeste tare mult pe baiat si ca de fapt ea a facut pasul cel mare in relatia lor.
Acum nu stiu ce sa cred prin mesaje ea recunostea ca ii placea de mine si ca abia asteapta vara asta, PROBLEMA este ca eu nu pot sa mi o mai scot din minte pe fata asta, nu am mai patit cu nici o fata. Help me! Cum credeti ca ar fi bine sa procedez in situatia asta?

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i ca tare mult o iubesti si ca vei sta respectuos la coada, pana cand ea va fi din nou libera.

| mada1820 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa o intrebi pe ea personal si sa nu mai pleci urechia la prietenii ei. Daca o iubesti asa cum afirmi lupta sa o ai.

| ruby69 explică (pentru mada1820):

Lupt,lupt dar cum daca ea este cu ala si il iubeste?

| mada1820 a răspuns (pentru ruby69):

Daca intr-adevar se dovedeste a fi adevarate afirmatiile prieteniilor ei, atunci incearca usor, usor sa iti iei gandul de la ea.

| Psihopatul a răspuns:

Eu spun sa lasi totul deoparte. Deja are un iubit, ala a si facut pasul ala mare in relatie. Nu poti sa apari si sa strici tot. Scuze prietene dar mai bine lasa totul asa... E pentru binele tau. Gaseste-ti alta fata sa ajungi sa o iubesti si sa faceti si voi pasul ala mare in relatie. Bafta.