| Jhivago a întrebat:

Vreau si eu sa fac dragoste cu cineva din Galati. M-am saturat numai pot rabda mentionez ca am 14 ani. Daca vrea cine sa-mi lase raspuns aici. Daca, credeti ca e ceva gresit spuneti-mibig grinhee hee

15 răspunsuri:
| Analya a răspuns:

Adica sa te dezvirginezi vrei sa zici? laughing

Pai daca tu consideri ca esti suficient de informat si pregatit pentru asta, nu cred ca e nimic gresit. Daca esti pregatit sa IUBESTI... ca fetele nu cedeaza asa usor, mai ales in fata unui baiat de 14 ani happy

Oricum cred ca o sa ai mult de munca cu primabig grin

| sofia_8041 a răspuns:

E gresit faptul ca ai pus intrebarea pe TPU in loc sa o pui pe un site de matrimoniale.Incearca poate vei avea mai mult succes.

| cristiano9 a răspuns:

Ba puta, du-te mah la scoala sh lasa sexul, u gandesti putin, ce fata ti'ar spune tie aici ca da, doamnee, auzi numai pot rabda laughing iti recomand redtube, hai apukate de treaba laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam aiurea, aia vine de la sine, eu zic sa astepti putin liceu, ca acolo o s-a cam dai de o groaza de curve... mai ales daca ai putina vrajeala in tine sunt ca si ale tale pentru o noapte. daca vrei IUBIRE, mai ai de asteptat, vine de la sine

| username_3216 a răspuns:

Nu-i gresit, la 14 ani aveam 3 copii cu una, dapoi sa vezi alealalte, ticule...harem am vrut sa imi fac, numa ca n-am avut banilaughing stii ca pe alea trebuie sa le intretii, ca altfel wave si mai era un bai, trebuia sa imi aleg una, sa fie mai speciala si nu m-am putut hotarii sh'o venit mama si mi-o dat pe spinare si m-o trimis la scoala, unde ar trebui sa fi si tu!, deci ce am zis pan' acum era bascaleala, dar nah vezi-ti de alte treburi, lasa "dragostea" pentru aia care stiu ce inseamna

| Crisu a răspuns:

Da e ceva gresit laughing. Ce e cu graba asta? Stiu ca baietii vor mai devreme decat fetele si multi dintre ei chiar o fac mai devreme. Dar nu inteleg de ce asa dintr-o data sa "nu mai rezisti."

| LobyCreW a răspuns:

Fratebig grin aici nu ai sanse sa gsesti pe candva asta ehappy fa labutza incontinoare si dai taresmug si poate te dezvirginezi

| Razvan a răspuns:

Vai de viitoarea ta prietenă

| Alexakos a răspuns:

Ba deci gresit sa incepi la varsta asta nu este pentru ca in grecia tatii isi duc copcii (baietii laughing normal) la bordele, deci nu e gresit, (mai rar cat mia rar la varsta asta) dar in situatia ta frate, eu zic sa mai lasi site-urile astea educationale si documentative(sper ca am zis bine) si sa mai lasi si LA hahah BA si sa te apuci de invatat. auzi copil de 14 ani ce cuvinte scoate "m-am saturat nu mai pot rabda" si inca o intrebare. tu sti ce este dragoste, ca eu din cate vad nu prea sti si la cat de calm esti, daca ar fi sa faci dragoste (si sex la fel) ai termina inainte sa se excite fata. las-o balta si pune mana pe invatat. auzi ba da chiar a innebunit lumea asta ma? si mai ales copii din Romania baieti/fete ca eu in alata tara nu am mai auzit asa ceva, lasa rusia africa si india, in rets nicaieri nu este nebunia asta la copii cu sexul

| lolipop_5666 a răspuns:

Pacat ca esti din galati. Daca erai din constanta poate ne intalneam si cine stie unde se ajungea. Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare

| Liviuu12 a răspuns:

@lolipop poate-si convinge parintii sa vina pana in constanta laughing) mai sti ce iese

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe id-ul elisei_cristinasilvia@yahoo.com si trilite-mi poza cu tine si mai multe informatii.

| ascovit a răspuns:

Virginitatea asta...sigh

chiar trebuie neaparat sa o pierzi nu?

ei bine...thinking parerea mea este ca e gresit. daca o vei face la aceasta varsta thinking din nou mi se pare aiurea:-D ar trebui sa o faci cu o persoana pe care o iubesti si ...mdeahoh go on

cica " m-am saturat nu mai pot rabda" COPILU ( ca de parca eu nu as fihee hee) nu inteleg DELOC de unde asa deodata nevoia aialaughing vezi-ti de cartea ta, si nu mia visa la toate alea, la ce vezi tu prin filme sau mai auzi la alti utilizatori de pe acest site, care cand posteaza o intrebare stiu ce fac si poate chiar gadnesc de doua ori inainte la consecinte.

acum o intrebare : Sigur aceasta intrebare nu este pusa la caterinca pe acest site?

nu te critic, nici nu sunt in masura, esti chiar mai mare ca mine de ani. insa mi se pare ca esti cam inconstient. "username" chiar ti-a dat un rasp fff folositorhee hee

| Jhivago explică:

Va-ti dat seama ca am pus-o la caterinca nu? Draga @lolipop mersi de oferta... dar eu zic ca e mai bine sa asteptam aman2... dakami fac drum in Constanta te caut eu n'ai grijawinkingoh go onMs pentru raspunsuri

| flory6 a răspuns:

Eu cred ca da eu sunt fata si am 13 ani si vreau sa fac dar n-am cu cine