| Bogmina a întrebat:

Vreau si eu sa stiu daca e normal sa ai relatii cu prietenul tau dupa 2 luni si ceva impreuna?

Răspuns Câştigător
| DaRaspund a răspuns:

NU conteaza de cat timp sunteti impreuna daca va iubiti si simtiti nevoia de contact sexual. Important e sa va protezati : http://www.mamicisicopilasi.ro/search/label/contraceptie

25 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fiecare cuplu îşi stabileşte propriile normalităţi.

Din punctul meu de vedere, nu este nimic anormal, dacă sunteţi majori şi amândoi vă doriţi acest lucru.

| VadTot a răspuns:

Nu Nu i normal mai lasa l sa astepte..inca vreo doua luni.mai ales daca esti virgina!

| Ofiintă a răspuns:

Daca o relatie se bazeaza doar pe relatii intime este treaba voastra dar intr-o relatie serioasa nu este normal!

| MishikiCrisy a răspuns:

Pai nu e prea normal, dar daca amandoi sunteti pregatiri si va doriti mult asta, tot ce trebuie sa faceti e sa va protejati si sa ma simtiti bine! big grin

| DeeaMarry a răspuns:

Depinde.
In 2 luni si jumatate nu iti poti da seama daca te iubeste sau nu.
Dupa vii aici si te plangi ca te-a parasit si ne mai si intrebi de ce.

| Azµre a răspuns:

Nu!

| Oana92 a răspuns:

Daca voi simtiti ca e bine puteti sa faceti. Nu exista termene fixe, dar aveti grija sa folositi prezervativul.

| LolaLollita a răspuns:

Conteaza ce varsta aveti, ce sentimente aveti unul fata de celalalt. Nu te arunca prea repede sa iei decizii atat de mari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu mi se pare normal deloc!
Abia după un an, un şi jumătate putem vorbi de relaţii!
Mai aşteaptă, că nu se termină lumea, trebuie să fiţi pregătiţi amândoi pentru acest pas, nu trebuie să vă grăbiţi!
Şi neapărat să folosiţi prezervativ!
Te pup!

| LolaLollita a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna!
Tu nici nu stii ce varsta au, poate nu sunt copii de 15-16 ani, poate chiar au o varsta, se iubesc si cred ca e momentul potrivit.
Este si posiblitatea asta, nu crezi?
Te pup!

| Bogmina explică (pentru anonim_4396):

Daca a tine relatia un an ` big grin Da Doamne Oricum Mss De Rspp! Te pup :*

| thefighter1 a răspuns:

Daca nu esti virgina e normal si dupa prima saptamana laughing sau chiar in prima seara

| beautifullie a răspuns:

E normal daca simti asta. daca apar presiuni din partea lui nu e firesc

| lifeonlyforlove a răspuns:

Nu

| tinasong a răspuns:

Este normal sa incepi sa ai relati cu prietenul tau atunci cand simti tu, daca tu simti ca el merita sa i te daruiesti nu vad ce ar putea fi anormal. trebuie insa sa fi sigura ce fel de persoana este sa poti avea incredere in el. Bafta.

| BrUnEthaThaDeViS a răspuns:

Este prea devreme dupa parerea mea maia steapta sa nu cumva sa regreti

| SElenaAlina a răspuns:

Depinde de varsta pe care o ai.Dar sa stii ca asteptarea nu face rau, daca tine la tine o sa te astepte oricat.

| Mihalache_Bogdan_Petru_1970 a răspuns:

Da poti sa ai relatii nu este nicio problema. Poti sa incepi! Succes!

| Kinezuu a răspuns:

Da e normal daca e baiat serios si stii ca merita da nu e nici o problema

| Kinezuu a răspuns:

Da e normal

| MeTiN2SeVeRiN a răspuns:

Sigur, daca dragostea e sincera, adevarata si voi credeti ca a venit momentul e f. bine.

| borceaandra a răspuns:

Poti face cand vrei, cand simti, nu suntem noi in masura sa judecam, sa spunem ca este prea devreme, eu am facut-o si dupa 2 saptamani, deci nu vad care ar fi problemahappy

| aLL3X9 a răspuns:

Uite...la ce fel de relatii te referi? ma rog, presupun k la relatii sexuale(atata timp cat categoria este dragoste si sex :" :" )ai grija k te poate folo. doar pentru a face s*x cu tne...iti dau un singur sfat.ai rabdare!