NU conteaza de cat timp sunteti impreuna daca va iubiti si simtiti nevoia de contact sexual. Important e sa va protezati : http://www.mamicisicopilasi.ro/search/label/contraceptie
Fiecare cuplu îşi stabileşte propriile normalităţi.
Din punctul meu de vedere, nu este nimic anormal, dacă sunteţi majori şi amândoi vă doriţi acest lucru.
Nu Nu i normal mai lasa l sa astepte..inca vreo doua luni.mai ales daca esti virgina!
Daca o relatie se bazeaza doar pe relatii intime este treaba voastra dar intr-o relatie serioasa nu este normal!
Pai nu e prea normal, dar daca amandoi sunteti pregatiri si va doriti mult asta, tot ce trebuie sa faceti e sa va protejati si sa ma simtiti bine!
Depinde.
In 2 luni si jumatate nu iti poti da seama daca te iubeste sau nu.
Dupa vii aici si te plangi ca te-a parasit si ne mai si intrebi de ce.
Daca voi simtiti ca e bine puteti sa faceti. Nu exista termene fixe, dar aveti grija sa folositi prezervativul.
Conteaza ce varsta aveti, ce sentimente aveti unul fata de celalalt. Nu te arunca prea repede sa iei decizii atat de mari.
Bună!
Nu mi se pare normal deloc!
Abia după un an, un şi jumătate putem vorbi de relaţii!
Mai aşteaptă, că nu se termină lumea, trebuie să fiţi pregătiţi amândoi pentru acest pas, nu trebuie să vă grăbiţi!
Şi neapărat să folosiţi prezervativ!
Te pup!
Buna!
Tu nici nu stii ce varsta au, poate nu sunt copii de 15-16 ani, poate chiar au o varsta, se iubesc si cred ca e momentul potrivit.
Este si posiblitatea asta, nu crezi?
Te pup!
Daca a tine relatia un an ` Da Doamne Oricum Mss De Rspp! Te pup :*
Daca nu esti virgina e normal si dupa prima saptamana sau chiar in prima seara
Este normal sa incepi sa ai relati cu prietenul tau atunci cand simti tu, daca tu simti ca el merita sa i te daruiesti nu vad ce ar putea fi anormal. trebuie insa sa fi sigura ce fel de persoana este sa poti avea incredere in el. Bafta.
Este prea devreme dupa parerea mea maia steapta sa nu cumva sa regreti
Depinde de varsta pe care o ai.Dar sa stii ca asteptarea nu face rau, daca tine la tine o sa te astepte oricat.
Da poti sa ai relatii nu este nicio problema. Poti sa incepi! Succes!
Sigur, daca dragostea e sincera, adevarata si voi credeti ca a venit momentul e f. bine.
Poti face cand vrei, cand simti, nu suntem noi in masura sa judecam, sa spunem ca este prea devreme, eu am facut-o si dupa 2 saptamani, deci nu vad care ar fi problema
Uite...la ce fel de relatii te referi? ma rog, presupun k la relatii sexuale(atata timp cat categoria este dragoste si sex :" :" )ai grija k te poate folo. doar pentru a face s*x cu tne...iti dau un singur sfat.ai rabdare!