| Soltan a întrebat:

Salut,vreau si eu un sfat de la cineva,am cunoscut o domnisoara foarte frumoasa,cind am vazut-o prima oara am inteles ca m-am indragostit de ea, nu am cuvinte ce sentimente am fata de ea, as face orisice ca sa fim impreuna...am vb cu ea i-am spus sentimentele ca imi place de ea ca vreau sa fim impreuna...mi-a spus ca o sa gandeasca,i-am facut niste complimente la care a zis ca nu i-a mai spus nimeni altcineva si cand vb cu ea zambeste este fericita,am crezut ca o sa fim impreuna,a doua zi iarasi am vb totul era normal mi-a spus ca se duce sa faca niste poze sa-mi trimita,dupa ce a venit acasa a intrat pe net i-am scris dar nu imi raspundea si tot ii scriam si mi-a spus ca era ocupata dupa iarasi nu raspundea, i-am spus ca nu ma simt bine de la asta singur nu intelegeam ce se intimpla cu mine, mi-a spus ca nu o sa putem fi impreuna pentru ca ii trebuie timp sa-si uite fostul...am intrebat-o ciat timp a zis ca nu stie. i-am spus ca daca o sa fim impreuna o sa-l uite mai repede dar a zis ca se descurca singura si am intrebat-o daca se va primi ceva intre noi si mi-a spus ca nu crede...ce pot sa fac dati-mi un sfat va rog mult...

10 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Ți-a dat de înțeles că nu vrea o relație cu tine. Oricum, tu te-ai îndrăgostit de aspectul ei fizic, nu de ceea ce are în interior. Să fim sinceri, ți-a spus chestia aia cu fostul ca să nu îți spună direct că nu te place și nu simte nimic pentru tine.

| Ady93 a răspuns:

E un paradox care zice ca: cu cat vrei mai mult o fata cu atat e mai greu sa o cuceresti. In general trebuie sa inveti sa fii tu fericit fara altcineva. Stiu ca suna greu, dar sa inveti sa fii fericit singur e cea mai misto, dar si cea mai dureroasa aventura pe care o poate avea cineva. Invata de ce te simti asa, ca si cum ai neaparat nevoie de ea. De unde vin impulsurile de a zice "nu pot fi fericit decat daca o am pe ea"? Uita-te cu atentie si iubire la tine insuti si in timp astfel de emotii nu o sa mai rasara in constiinta ta.

| RAY a răspuns:

Sincer esti prea disperat de ea,tu te crezi intr-o relatie care nu exista cu ea, fetele recunosc disperati rapid,nu o iubesti e doar atractie fizica sexuala atat,hormonii isi explodeaza in creier,in timp vei vedea ca i poti controla,macar a fost sincera cu tine il iubeste pe fostul cat va dura? pana va veni un baiat care sa repete istoria, tu din pacate nu esti acel baiat daca erai de la prima, a doua intarnire ea te vrea, e asa greu daca cineva nu te vrea de la prima/a doua intarnire gata ce atata te milogesti ma e singura din lume, normal ca nu te vrea ca o sufoci nu-i dai spatiu, nu o mai sacai atata asta e obsesie

| Doub a răspuns:

Ai nevoie de nişte cratime.

| ywar a răspuns:

In afara de faptul ca esti foarte analfabet, ca jumatate din adolescentii, proaspat absolventi de scoli, esti foarte disperat. Te-ai saturat de laba la 6 labute si vrei si tu o. savarina... Esti cam disperat. Si analfabet! Fa sex cu Gramatica limbii romane!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-i arati cat de mult ai inceput sa ti la ea, cu siguranta nu va ramane nepasatoare! Fa-o sa simta acelasi lucru pe care il simti tu fata de ea! Totul depinde de tine.

| Kenya a răspuns:

Ai nevoie de niste cratime.

| MidnightR a răspuns:

Daca femeia era atat de goala pe dinauntru inca sa fie maturata de niste simple "complimente" atunci toti lingusitorii ar umbla cu haremul dupa ei.

| HurremSultan a răspuns:

Învață mai întâi să scrii, și după sigur o să vrea să fie cu tine.