| tulicimihai a întrebat:

Vreau si eu un sfat sau o lamurire, eram cu prietena faceam dragoste, eram foarte excitat, penisul meu era sculat dar dupa ce am bagat -o, nu mai imi era la fel de tare si mi se culca chiar atunci dupa ce am inceput, pur si simplu nu am putut face sex.Nu stiu ce e cu mine, eram foarte excitat dar penisul mi se culca, cand ma atingea pe langa penis se scula din nou, cand a pus mana pe el se scula repede, dar cand il bagam se culca. Astept un raspuns, va rog spuneti-mi ce sa fac.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Aveai emotii mari. Se intampla, mai ales la incepatori, mai ales daca partenera nu este foarte stabila. Poate nu va cunosteti indeajuns, poate intre voi nu e suficienta intimitate si dragoste. Nu te grabi, lucrurile vor veni de la sine cand veti fi amandoi pregatiti.

| Malvina24 a răspuns:

Stai linistit! Eu zic ca nu e asa grav! Totul tine de voi 2~ luati-va mai mult timp pentru preludiu(nu-l grabiti), sarut-o mai mult spune-i sa te sarute si ea si nu te mai gandi la nimic altceva decat la ea in timpul actului sexual, bucura-te de acele momente! O sa treci si peste asta! La inceput si iubitului meu i se intampla asta si apoi a fost ok, acum nu se mai intampla! chiar e super de fiecare data cand sunt cu el! eu l-am inteles oricui i se poate intampla!

| šρяίηģ a răspuns:

Ceea ce ai tu este acea frica, acea instabilitate care apare cand nu exista destula incredere intre parteneri, incearca sa uiti de aceasta mica problema si lucrurile se vor redresa de la sine.

| dumitrudan a răspuns:

Incearca niste pastilute pentru potenta! Gasesti ceva bun pe www.sanatatesexuala.ro

| DanyStelistul a răspuns:

Du-te la spital ca creca ai sida