Daca tu esti vinovata, atunci tu ar trebui sa iei initiativa. Incearca sa vorbesti cu el mai mult si sa incerci sa-i sugerezi ceea ce simti. Ar trebui sa-i spui ca te-ai gandit si ca iti este dor de el si tot ce simti.
E complicat si riscant pentru tine, pentru ca exemplu eu m-as razbuna, mai ales daca te-am iubit mult si m-ai ranit. E posibil sa accepte sa fiti din nou impreuna si sa se foloseasca de tine in plan sexual (eventual abordand cele mai perverse practici pe care le poate imagina) ca sa te umileasca si apoi sa iti dea papucii. Daca eu ma gandesc la asta, sa fii sigura ca multi alti baieti gandesc asa. Sau o razbunare mai "light", asa cum mi-a facut mie o fata pe are am parasit-o, ar putea pur si simplu sa iti dea senzatia ca ar accepta sa fiti din nou impreuna, iar cand ii vei propune cu subiect si predicat, sa zica nu...crede-ma, vei simti umilinta. Deci, ai grija.
Pai tu incearca sa vorbesti mai des cu el si pe urma daca vezi ca exista sanse de apropiere intre voi, spune-i ca regreti decizia de acum 3 ani, etc etc - ai inteles ideea. Nu ai nici o garantie ca te va mai vrea, dar nu te opreste nimeni sa incerci.
George0197 întreabă: