| Gabi123412 a întrebat:

Salut. Vreau un sfat de la voi, sunt intr-o relatie de 7 luni si, desi, in prezent, nu avem nicio problema, mi le creez eu singur in cap. Ne vedem zilnic, avem 20 de ani amandoi si viitorul inainte.
In urma cu 1 an, cand nici nu eram eu in viata prietenei mele, ei ii placea de un baiat. In prezent, am adus discutia despre el, iar ea mi-a spus ca toate cele s-au intamplat cand eu nici nu existam, mai exact in carantina (anul trecut).
Acum a zis ca nu mai are nicio problema, dar nu stiu de ce sunt asa posesiv. Ea ii mai da like uri la poze/memeuri, ceea ce ma pune pe ganduri. Ea e destul de sincera cu mine, la modul ca nu mi-ar ascunde asemenea lucruri importante. Imediat dupa ce a vazut ca ma deranjeaza, i-a dat block pe Instagram, dar a ramas pe Facebook. laughing)
Totusi, ma deranjeaza faptul ca i-a placut la un moment dat de el. Stiu, incerc sa nu fiu toxic, dar o iubesc enorm laughing)))
Voi ce parere aveti despre situatia asta si ce ati face in locul meu?

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca va iubiti cãsătooriți-vã şi lasati in urmă trecutul si reproşurile

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu o mai iubi enorm, iubește-o omenește.

| Floridori a răspuns:

Ceea ce voi scrie, poate ca nu iti va fi de mare ajutor si e foarte probabil ca multi sa doreasca sa ma contrazica.

1.Nu exista o simpla prietenie sincera intre un barbat si o femeie.
2.Cu atat mai putin exista o prietenie sincera intre doi fosti.

| UnDiavol a răspuns:

O data ce te iubește pe tine cu Adevărată și ți-a demonstrat asta nu-i ai nevoie fapte sau așteptări dacă iubește cu adevărată nu ai așteptări oferi din sufletul și inima nu condiționa iubirea Adevărată Absolut Niciodată oferitio trăitio împreuna petreceți timp împreuna lăsați prostile astea tiktok Facebook insta astea va distrug viața fiți alături unul de celălalt va vedeți va auzi nu-ți poți închipui cât conteza și cât valorează cu Adevărată

Petreceți timp împreuna lăsați Gelozia ura astea nu trebuie sa existe între voi doi la voi doi este iubirea adevărată se vede nu va mai certați din orice prostie!

| tzionut a răspuns:

Subscriu la ce a zis floareasoarelui26. Exista mereu tentatia la ce ar fi daca, si de la tentatie la fapte e drum scurt.
Subscriu si la sfatul lui sadrian46. Tot ce e prea mult strica, inclusiv iubirea.
In locul tau i-as oferi libertate mai multa si as incepe sa am activitati care sa ma dezvolte (citit, alergat, sport, sala, invatat o noua aptitudine gen crosetat sau vezi tu). Nu e cazul acum, dar daca ea va fi sotia ta nu ai vrea sa stii daca te respecta suficient de mult incat sa nu cedeze tentatiilor?
Omule transpiri nesiguranta de la o posta. Daca vrea mandra te poate insela cu tine de mana, si nu o sa te prinzi. E suficient sa ii explici mandrei ca daca te inseala, imediat dupa o vei insela, apoi veti vedea cum va evolua relatia voastra.

| Gefahr a răspuns:

Vezi ca gelozia omoara iubirea in timp pe langa faptul ca aduce cu ea multe alte probleme.