| ShadowsEveryWhere a întrebat:

Weekend-ul trecut am avut primul meu contact sexual cu iubita mea, s-a intamplat doar de 2 ori, sambata si duminica. Azi de dimineata (miercuri), acuza dureri de burta (ovarele ma gandesc), o doare capul, etc. Ea crede ca este ciclul de vina, dar in mod normal atrebuia sa ii vina dupa 3 septembrie in colo, dar chestia e ca de dimineata pana acum (19:00) nu a curs nici o picatura. Tin sa mentionez ca a fost cu prezervativ, doar ca a 2-a oara nu am pus prezervativul complet, in orice caz mai mult de jumatate, poate chiar undeva la 75%, si din cate imi amintesc nici macar nu mi-am dat drumul... Ea este foarte speriata si nu stiu cum sa o linistesc. P.S. are 17 ani.

11 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Durerile pot aparea in urma actului sexual/de la o raceala/infectie si venirea CM.
Dupa 14 zile de la contac, sa faca un test de sarcina, altadata mai multa atentie si nu va jucati cu sanatatea voastra.
Folositi in totalitate metodele de protejare!
O seara bunahappy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sexul se fae numai in cadrul casatoriei, linistete o spunindu i ca va devenii mămică, un alt copil(ea adică) cu copil, daca va naste, si sa nu se gindeasca la avort ca fiind solutia, deoarece crima nu este niciodată solutia la prostiile pe care tot mai multi adolescenti le comit, avortul este evident o crimă, bineinteles va avea o constiinta incărcată care o va mustra toată viata ei, daca va avorta, asta in cazul unei sarcini, pot fii doar alarme false si aceste dureri ale ei de burtă, pot fii ovarele dereglări hormonale sau chiar sarcină, du-te cu ea la un cabinet ginecologic, si explicati le medicilor ce dureri are fata si ei o vor consulta. pa noapte bună.

| ShadowsEveryWhere explică (pentru CristiDinBucuresti):

Fara suparare... avem 17 ani. Mai nou copiii de 13 ani nu mai sunt virgini. Eu cred ca e ok asa. Nici sa se mai joaca ''camasa'' la nunta... Tu deja vorbesti de avort si aberezi.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ShadowsEveryWhere):

Daca tu crezi ca la 17 ani este normal sa i ti incepi viata sexuală, si faci comparatii cu cei de 13 ani care deja i si incep viata sexuală, inseamnă ca chiar trăim intr o lume nebună cu oameni si obiceiuri la fel.

Nu stiu ce crezi tu, dar chiar tin la ea. Dupa cum vorbesti esti un om relativ in varsta. (Nu vreau sa te jignesc). Da, traim intr-o lume nebuna. Lumea in care 3 din 5 copii au un trai nici macar modest, lumea in care iti poti pierde capul pentru un pumn de fise. Sunt exemple banale, stiu, dar asta e adevarul... Eu asta am ales sa fac. O fi bine nu o fi, nici eu nici ea nu regretam... Asta-i clar. Pentru ca nu am dat in cap nimanui, nu am furat, etc. Eu sunt doar speriat ca i-am facut rau, ca am fortat-o, nu stiu. Nu sunt idiot. stiu ce am facut acolo si ca a fost protejat. Amandoi avem mintea deschisa sa spun asa.

Stai linistit, te inteleg si cred ca tii la ea si ca îi vrei tot binele, nu sunt in vîrstă asa cum ai zis tu, nu contează deloc ce vîrstă am, nu vreau sa i mi fac publice datele personale ca nu asta contează, daca tu crezi că la 17 ani ai vostrii sunte ti destul de maturi incit sa va asumati responsabilitatea unui eventual copil, atunci sunte ti cei mai tari, va doresc succes, si ei multă sanatate si sa fie bine.

Nu am spus asa ceva. Pentru tine un act sexual inseamna la randul sau si un copil?! UITE! Asta e, faptul ca gandesti anapoda! Nu am spus ca imi asum responsabilitatea pentru asa ceva. Nu sunt in stare. Imi asum responsabilitatea sa fac sex cu ea PROTEJAT (fara copii, iti si desenez daca doresti).

Pentru mine este un păcat a face sex inainte de a fii casatorit, indiferent ca voi avea sau nu copii, sexul in afara casatoriei este PĂCAT!

| Emilian65 a răspuns:

Ciclul trebuia sa-i vina dupa 3 septembrie sau 3 octombrie? Daca actele sexuale au fost protejate, asa cum zici tu, nu putea sa ramana gravida. Pentru linistea voastra faceti un test de sarcina la 3 saptamani dupa ciclul menstrual.

| TheRealDaniel a răspuns:

Dacă tu ești sigur că nu ți-ai dat drumul atunci este imposibil ca ea să fie însărcinată. Este posibil ca simptomele să fie de la altceva, dar nu poți fi 100% sigur, cel mai bine este ca ea să facă un consult, nu este nimic rușinos.

| andreeas00ss a răspuns:

Sunt sanse mici ca ea sa fie insarcinata.Probabil ca s.au produs unele dereglari in organismul ei pentru ca a facut-o pentru prima oara. Acum nu are ce sa faca decat sa astepte data la care trebuie sa ii vina menstruatia iar daca intarzie sa faca un test de sarcina dupa 7 zile.Este posibil sa ii vina si mai devreme dar nu trebuie sa va faceti griji.Succes!