Ce treaba are sula mica si lipsa testiculului, cu abordatul unei fete?
Tie, cand iti place o fata si ii vorbesti, ii spui din prima ca ai cucul mic si 1 testicul lipsa?
Asa ceva nu se discuta, decat tarziu, dupa cateva saptamani (sau luni) de prietenie, cand se leaga ceva si ajungeti sa discutati si probleme sexuale. Dar niciodata, absolut niciodata nu mentionezi ca ai sula mica, sau ca ai probleme... pentru ca poti compensa prin tandrete, sau excitare manuala si poti satisface o fata/femeie, la fel de bine cum ai satisface-o cu un organ mare.
Cat priveste lipsa unui testicol, chiar nu ar trebui sa fie motiv de ingrijorare sau rusine, pentru nimeni. Pentru ca poti sustine o partida sexuala cu 1 singur testicol, la fel de bine cum poti lasa insarcinata o fata/femeie.
Deci, increderea ta ar trebui sa fie la locul ei, ca nu de asta depinde o realtie sincera de dragoste, sau prietenie, cu o fata.
Sunt barbati ce au facut 11 copii cu un singur testicul iar interiorul vaginului unei femei are 11 12 cm....Cred ca daca nu ai mai avea complexul asta in mintea ta asa de mult ai reusi sa te integrezi.
Faptul ca ai doar unul nu trebuie sa te rusineze, nu le mai zici fetelor asta decat dupa ce va culcati, si cu un singur testicul poti face copii.
Hm? Tu cand intalnesti o fata, primele tale cuvinte sunt: "Am puța mica si imi lipseste o bila!"?! Din moment ce nu ajungeti intimi, de ce naiba deschizi astfel de subiecte? Esti la fel de patetic ca aia care cer nuduri.
Depinde ce înţelegi tu prin "micuţ". Cât despre testicolul lipsã, nu cred că deranjează pe nicio fata.
Wow...
Daca si asta e un motiv.
Pretenas, daca prinzi fata buna, poate are orgasm doar prin clitoris.
O freci puntintel pana are orgasm, dupa te joci cu degetele in interior si dupa te termini si tu.
Simplu ca buna ziua.
Un testicul sau doi, nu prea fac diferenta.
Stai calm.