Nu poti sa faci nimic concret, decat sa discuti cu ea. Incearca sa-i explici cum ai vrea sa stea lucrurile, daca nu intelege si nu se potoleste, e mai grav, in locul tau daca mi-ar face asa(cand ai zis "o prietena care nu prea ii sta in fire sa stea locului, sa fie doar pentru mine" eu am tras concluzia ca mai cocheteaza si cu alti baieti-adevarat?) m-as desparti de ea. La capitolul relatii, functionez dupa principiul "totul pentru mine, nimic pentru altii", adica daca esti cu mine, nu cochetezi si cu altii. Aici este problema, daca continua asa, s-ar putea ca intr-un viitor apropiat sa o surprinzi in ipostaze nu prea placute.
Mda...cam dificil . Sincer si eu sunt genul ala de persoana, dar cand tin la cineva ma cumintesc pentru ca il iubesc si vreau sa fiu doar al lui. Parerea mea e sa ii demonstrezi ca o iubesti si ca o vrei doar pentru tine, sau ai putea sa ii spui ca te deranjeaza si ca esti gelos, dar mie daca mi-ar spune in situatia asta asa ceva...mi-as luao mai tare in cap . Mai dai un pic de timp, o sa isi revina.
Fa-o sa se simta mai intens. Cand o vezi ca se uita dupa altii, ia-o in brate sau sarut-o.
Suntem de o saptamana impreuna din care de doua ne cunoastem...deocamdata nu pot incepe discutii foarte serioase. Nu ma deranjeaza foarte tare ca cocheteaza si cu altii, ca pana la urma e doar o saptamana...dar si eu pe acelasi principiu: ce-i al meu, nu impart cu nimeni. O sa mai astept putin ca apoi sa putem discuta serios. Si nu spuneti ca nu trebuia sa fim impreuna ca abia ne cunoastem de doua saptamani si mie mi se pare foarte amuzant.