| kapfuncik a întrebat:

Salutaaare la toti.Am nevoe de niste sfaturi. Ma-m indragostit de un baiat. Diferenta 1an mai mare decit mine.Cind il vad tremur, iar cind e linga mine mai ceva, aproape nu ma pot tine pe picioare.Eu mor dupa el, iar el nici nu se uita la mine.Multe prietene de ale mele nestiind ca il plac vor sa se intilneasca cu el.Nustiu daca este o rezolvare pentru aceasta.Nustiu ce sa fac, credeti-ma este important pentru mine, ajutati-ma va rog.Pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz!:-(

4 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Flirteaza! Cand sti ca o sa va vedeti, imbraca-te super frumos, provocator apeleaza la acesorii stralucitoare, zambeste-i, priveste-l insistent, razi baga-te in vorba etc.Incearca sa uiti de emotii, ai incredere in tine! Bafta!

| Bella_3622 a răspuns:

Pai poate e genul ala de baiat cu nasu pe sus! Si se crede el nu stiu cine si nu acorda importanta,, copilelor,,. cam asa ar fi. El mai mare decat tine, si ce o fi zic. Si e normal sa tremuri cand il vezi. Daca il iubesti. Nustiu daca nu da cher nici un semn, mai bine sa o lasi balta. Daca nici nu te ia in seama, s-au incearca tu sa ii atragi atentia. S-au ceva mai dur, du-te la el si zi direct laughing. Da nu ar fi o solutie. S-au pur si simplu resemneaza-te ca nu poti fi cu el. O sa suferi, da iti va trece. Mai sunt baieti in lumea astawinking. Sper sa te ajute cu cine love struck

| bluesky a răspuns:

Cum s-a mai spus: firteaza cu el si bagate in seama cu el...si lasa emotiile ca daca nu inveti sa le controlezi, te vor controla ele pe tine si nu e bine.

Daca chiar nu iti acorda nici minimul de atentie atunci, ai putea sa ii spui direct, desi NU E CHIAR INDICAT. Dar decat sa te resemnezi si sa il uiti, mai bine i-ai spune si el va decide, daca zice nu, macar sti ca ai incercat.happy Succes!

| BikerU a răspuns:

Kk! Sa incepem! Prima data date pe langa el. fa-l sa se indragosteasca de tine! daca nu merge, incearca sa il atragi, cu ceva de genu.cand are nev de ceva tu sa ii dai sau.hai ca stii! Cauta in adancul tauu