Da...Mie nu mi se pare cel mai frumos mod. Dacă fata te place,va accepta,dar dacă nu are nici un interes pentru tine,pur şi simplu te va respinge, îţi recomand mai bine să stai în banca ta, fără pretexte, dacă va dori, te va aborda ea pe tine.
O intrebi daca vrea un ceai, ii faci un ceai si dupa aia ii propui ceva mai tare, daca accepta servitit ceva si totul va incepe, daca nu, incepeti matematica si ii arzi cu cartea una dupa ceafa )) fata leasina si iti faci treaba si gata.
perversi si prosti mai sunteti copiilor, nu stiti cum sa faceti sa aduceti o fata in pat si trebuia sa o mintiti
Stiti voi sigur ca asta vrea? aveti grija puteti aparea la stirile de la ora 17 numaidecat, daca nu stiti cum sa abordati problema si mai ales ca sunteti 2! eu zic sa renunti la tovarasu' si planul asta! si fa in asa fel si invit o in oras poate iese ceva! De o cola si o pizza nu a saracit nimeni
Dacă nu e interesata te va respinge! Daca respectiva e mai perversa si ar vrea cu amundoi( ceea e putin probabil) va raspunde. Incearca sa te apropii de ea fara sa o sperii. Adica, comporta-te frumos. Nu cred ca ți-ar conveni (daca ai fi fată) sa traga doi nebuni de tine cand tu vrei sa inveti. Si nu as crede ca v-ar vrea pe amundoi.
AlexiaIordache întreabă: